TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riippuvuus (Marcos 2006-05-10 13:32)

Esiintymishalu ja tanssin ulkonäkö

Tapani
2006-05-12 11:52

Okei, sinä et pidä shown pitämisestä ja esiintymisestä muille. Etkä myöskään pidä sellaisen katselemisesta. Nämä ovat aivan hyväksyttäviä henkilökohtaisia mieltymyksiä eikä niissä ole mitään vikaa. Se mitä minä en kuitenkaan ymmärrä on se, miksi muiden pitäisi olla samanlaisia. Jotkut ihmiset nauttivat siitä, että he esiintyvät muille. Jotkut ihmiset taas tykkäävät katsella tälläisiä ihmisiä vaikka he nimenomaan esiintyisivätkin, koska heillä ei ole negatiivista asennetta tälläistä toimintaa kohtaan. Minusta itsestäni on toisinaan hauska seurata nimenomaan sellaisia pareja, jotka vetävät showta vaikka ovat ns. huonoja. Siinä on minusta oikeata asennetta - pidetään hauskaa täysillä eikä välitetä jos kaikki ei vielä mene ihan nappiin.

Ymmärrän toki, että joku surkea esiintyjä saattaa tulla veivaamaan ihan nenäsi eteen ja silloin on hankala katsella mitään muuta ja se riipaisee sieluasi. Sitä sattuu. Koska lava on kuitenkin tanssimista varten minusta tanssijoiden ei minusta pitäisi tarvita huolehtia siitä, että joku ei pidä heidän tanssinsa katselemisesta, johtui se sitten mistä syystä tahansa.

Pelkään myös, että myös sellaiset ihmiset jotka eivät esiinny (ja itseasiassa varsinkin he) rupeavat huolehtimaan siitä mitä "yleisö" ajattelee heidän tanssistaan jos liikaa huudellaan sitä, että ei ole sopivaa pitää showta. Voi toki olla, että sinulla on erehtymätön kyky erottaa toisistaan esiintyminen ja muuten vain kikkaileva tanssi, mutta muut ihmiset eivät välttämättä luota tähän kykyyn ja jos onnistut vakuuttamaan ihmiset siitä että että show ei ole sopivaa he jättävät varmuuden vuoksi myös muun hauskan hulluttelun ja outojen kikkojen tekemisen väliin jotta eivät aiheuttaisi kärsimystä niille katsojille jotka eivät pidä showsta, varsinkaan huonojen tanssijoiden tekemänä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu