TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riippuvuus (Elisa 2006-05-10 11:11)

Esiintymishalu ja tanssin ulkonäkö

Kukka-Maaria
2006-05-11 22:31

Jaaha. Meikätytön tanssit julkisilla paikoilla olisi tanssittu, jos kriteeriksi asettaisin tanssin näyttävyyden ja arvostelun keston. Lavatanssin voisin vaihtaa kaljakuppiloiden tarjontaan (kun opettelisin ensin juomaan muutaman promillen verran, että kestäisin olla siellä)

Itse tanssin lavoilla tanssin vuoksi. Tanssia rakastan sen verran, että musiikki ja meno vievät mukanaan- hetkesi unohdan kaiken muun. Jos asettaisin tietyn näyttävyyden tason, voin todellakin unohtaa koko jutun. En todellakaan ajattele, mitä muut ajattelevat - Se on heidän ongelma. Mikä sitten on riittävä tanssitaso, jotta uskallan pyörähtää parketilla?-Sehän on julkinen paikka! Jos joku kärsii, niin kaikin mokomin.

Itse mielelläni ihailen taitureita, joilta meno sujuu upeasti. Ihana katsoa kaikkea kikkailua, tekniikkaa ja tanssin iloa, mitä samalla ilmaisevat. Ihan kuolaan innosta, kun lindy, boogie ym huippuosaajat ovat vauhdissa parketilla. Upeaa silmäniloa!

Itseltäni löytyy tanssin ilo ja sitä toivon meille kaikille- Elämän iloa myös. Taplataamme kukin omalla taidoillamme ja tyylillämme elämästä ja kesälavoista nauttien.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu