TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riippuvuus (Elisa 2006-05-10 11:11)

Tulkin tahdissa (osin tahditta)

Humppis
2006-05-11 10:21

Viime hetkeen piti jännittää, miten kimpan käy. Varsin tiukassa työrutistuksessa oleva kanssakimppailija kuitenkin uskaltautui lähtemään, joten rattoisaa taas oli mennen tullen.

Paville siis päädyttiin, minnekäs muualla kesäkeskiviikkona.

Alkoikin vallan mukavasti, kun kahvion läpi kävellessäni havaitsin rinnakkain istumassa pari raudanlujaa tanssiladya. Toinen lähes jokapäivän tanssi- ja treenituttavuus, toinen sensijaan tuttu ja paljon tanssitettu jo muinaisen Korvatunturin ajoilta, mutta nyttemmin melko tarkkaan metsätilan emäntänä näkymättömissä ollut. Fuskaamaan siitä oitis grillin kulmalle. Olipas iloisen nostalgista!

Tuota lukuunottamatta menikin ilta sitten akvaarion puolella. Siellä häikäisivät kilvan laskeva aurinko ja ihastuttavat neidot. Papparaisella vallan pää pyörällä tietysti moisesta.

Kerran ehdin häpeänurkkaan istahtamaan, muuten oli vauhti päällä kaiken aikaa. No, Tuomarin kanssa nenät hierottiin ja pätkä lattaribuggiakin kokeiltiin kahvitauon yhteydessä tosin.

Kesän kukkasia sai taas havaita nousseen talven päätyttyä kukkamekkopenkkiin. Hyönteismaailmaa sillä kukkakedolla edusti tällä kertaa Neitoperho, joka pitkästä aikaa oli ilmaantunut näkyviin. Hieno homma -kesä!

Naatiskelluksi tuli oikein kunnolla, mutta vain tuttujen kanssa tällä kertaa. Hetken luulin tuntemattoman kanssa päässeeni tanssimaan, kun erästä neitoa olin arasti sillä silmällä katsellut, vaan en hakemaan asti rohjennut. Tämä sitten naistentunnilla astelikin eteeni. Puin tietysti ihastukseni sanoiksi, joiden mukaan on ilo nähdä uusia kaunottaria paikalla. Oikaisi oitis, että kylläpä viime kesänä on yhdessä tanssittu. Atzalea ei anna armoa!

Nyt pääsin jopa paikkaamaan sen viime kerralla keljuttamaan jääneen puutteen, että Tähtönen tanssi vain Kuninkaan kanssa. Cha challe rohkeasti hain ja iloisen hymyn palkakseni sain.

Kimppakuski oli jo etukäteen varoitellut, ettei ihan lopuun asti jaksa olla, joten 23.15 kysäisin tilannetta. Vastaus oli, että tanssi vielä yhdet, ja sitten mennään. Näinpä sitten meneteltiinkin.

Kuitenkin kävi niin kuin monasti ennenkin, että juuri kun oli noustu portaat kahvion puolelle, alkoi pukata boogieta. Ei auttanut muu, kuin takit kaiteelle ja reppu sen juurelle. Viimeisillä voimilla siinä peliautomaatin edessä se -toinen jo jätettiin suosiolla.

Ei siis pätkääkään esiintymistarkoitusta tuossa, vaan tilanteenmukainen ratkaisu.

Noin tosin olemme hyvinkin monta kertaa tehneet usealla eri tanssipaikalla. Anteeksi kovasti, jos on loukannut joitakuita!

Illan saldo lyhennetystä ajasta huolimatta hyvä: 15/9.

Arvosana siitä päätellen, että jalat olivat finaalissa pois lähdettäessä ja pää sekaisin jo alusta asti, ainakin 10.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu