TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutalla räytyen (Humppis 2006-05-07 8:10)

Riutalla räytyen

Humppis
2006-05-07 8:10

Vaihteeksi kimpassa (2) Riksuun ja takaisin. Välillä muutama tahti humppaa.

Melkoisen kuumaa oil jo menomatkalla aurinkoa vasten ajellessa. Niinpä olinkin, poikkeuksellisesti, laittanut matkapaidaksi valkean Riutanharju-T-sellaisen. Strip parkkipaikalla ja menoksi.

Virven iloinen hymy tervehti lippukopista (ja myöhemminkin monta kertaa lavan sisätiloissa).

Ekat valssit väliin, mutta sitten jo osui käteen onneksi kotimaahan ainakin täksi vuodeksi palannut Suomen suurimman lahja tanssimaailmalle. (Oma kapula jäi tällä kertaa suljettuna kärryyn. Edellisenä iltana jäi sulkematta Kapiksen parkissa. Onneksi ei kenellekään kelvannut.)

Taivalkunta Beatin vauhtirytkeessä (jokunen hidas sentään välissä) ja Fernetin hiukan hillitymmässä meni ilta kuin humahtaen.

Tomin levyjulkkarikin siinä sivussa hoideltiin.

Humppis sentään tuli vetäistyä huiviin alkuillasta. Hyvässä seurassa peräti. Myöhemmin vielä kahvit ja pulla, kun näkö alkoi jo hämärtyä (taisi sittenkin olla se hiki, joka valui silmiin). Kuinka ollakaan toinenkin samanlainen satsi tuli lähellä puolta yötä tempaistuksi, kun Virve tuuppasi kahvilapun kouraan ollessani siirtymässä väistöalueelle. Energia siis riitti -melkein. Nimittäin lopulta pois lähtiessä oltiin ihan finaalissa sekä kuski että kyyditettävä. Niinpä ajaa karautin siinä illan antia vilkkaasti analysoitaessa tutkaan. Oli kuulemma hiukan ylimääräistä vauhtia. Ei tosin kiltti poliisisetä kertonut määrää. Tanssimisesta mukavia juteltiin, ja vain huomautus tuli.

Mittaria kannattaa siis todellakin vilkuilla, vaikka kuinka hauskat jutut olisi ja luomi luppaseisi. Nyt kävi armo oikeudesta.

Sekä kuskin että kyytiläisen terhistyminen auttoikin sitten kohta supikoiran pentua selviämään ainakin tämän kerran hengissä.

Illan saldoksi tuli lopulta vain 16/7, mikä lopen uupuneelta ja kahviossa lymynneeltä on kuitenkin kohtalainen tulos. Sitä valssia takapihan mäessä TKB:n tukemana (autonvaloja huomaavaisesti valssin tahtiin vilkuttelivat) en laskenut mukaan. Olivat sentään myös vietävän reppu ja juomapullo mukana menossa.

Arvosanaksi annan 9. Kymppikin olisi tullut, jos olisin edes tämän kerran onnistunut hakemaan pääpiirtein sellaisia, jotka olisivat halunneetkin tanssia kanssani. Onneksi ovat kohteliaita.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu