TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Prinssi ja sammakko (Julia 2006-05-04 2:54)

Prinssi ja sammakko

Julia
2006-05-04 2:54

Tulenliekin tanssien ensikokemus Vaihtoaskel-orkesteriin ja uusi tapaaminen Äkäslompolassa ei sallinut olla pois Rauhalahden naistentansseista. Sami Kojosella on tangolaulajan ääni ja olen myyty nainen.

Kisatilanne ei anna oikeaa kuvaa orkesterien todellisesta lavaesiintymisestä. Tyylikkäitä pojat olivat ja hyvä oli tanssia heidän kappaleitaan. Toivon vain enemmän esiintymisiä, sillä tanssinetin kalenterissa oli nyt vain yksi muu keikka. Kelpaisi heidän tahdeissaan tanssia missäpäin Suomea tahansa.

Mutta tanssiväkeä oli vähän. Ei tarvinnut kovasti valita herroja, sillä kohteet oli helppo löytää. Eräs herra sanoi tanssiessamme, että nyt puuttuvat tanssivat miehet ja samaa sanoi tuttu tanssineito. Mutta minulta ei puuttunut mitään. Sattuma, hyvä silmä, kokemus auttoivat ja valitsin sutjakan herran, jonka tanssiotteesta tiesin, että minua tanssitetaan niin kun aina toivon. Otteesta tiesin myös, että opit on saatu lavatanssin ulkopuolella. Vienti oli siis selkeää, varmaa, hyvältä tuntuvaa ja puolen yön aikaan prinssi ilmoitti poistuvansa ennen sammakoksi muuttumistaan. Tanssipariksi hän olisi kelvannut missä muodossa tahansa. Joten minäkin ajelin kotiin tytyväisenä.

Kirjoittajan avainsanat: vaihtoaskel, Sami Kojonen, rauhalahti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu