TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälässä. (VeeKoo 2006-04-30 13:05)

Kesälavakauden avaus - Mäntsälä vappuaattona

Angelle
2006-05-01 16:59

Pitkään mietin mitä Mäntsälän vappuaaton 2006 tanssi-illan tiimoilta kirjoittaisin. Kirjoittaisinko kehätien takaa-ajonopeusratsiasta, josta ajaa livuin kiltisti keskikaistaa yhdeksisenkymppiä auton nopeusmittarissa, vai samettihamosista, mistä syystä olin pian alkuunsa lähteä tansseista, vai eräästä rohkeasti paikalle tanssiakseen tulleesta ikäsarjan parista, joka kymmenin eri tavoin suhaavien nuorempien tanssijoiden keskellä meni rauhallisesti tavallaan?

Kaikista lieveilmiöistäänkin huolimatta ilta oli nautinto. Markku Aron & Dieselin sekä Mikko Mäkeläisen ja Myrskylyhdyn tanssitettaviksi tuli useita tuttuja - ja hyviä - tanssijamiehiä, mutta paljon oli joukossa uusiakin. Vesipullon jouduttua heti portilta takaisin autoon tanssin yhtä soittoa *hymyilee leveästi* biisiparin vaille Markku Aron lavalle tulon. Sitten olikin mentävä kahvijonoon saadakseen ison muovimukillisen vettä. Loppuilta meni sekä tanssien että kuunnellen, koska en välittänyt päästä fuskaamaan niin täydelle lattialle. Alkuilta taas meni päkiäaskelin kun lattia oli valmisteltu kovin petolliseen kuntoon.

Illan Ilo oli Aron Niin onnellinen oon -valssi, jonka pääsin tanssimaan. Olisin voinut yhtä lailla laulaa sen penkilläkin istuen, mutta tanssiessa laulaminen on aina parempi vaihtoehto *punehtuu* Sitäkään miestä en löytänyt vastahaun muodossa kiittääkseni... Miestenrivin takaa hakeminen osoittautui hyväksi valtiksi, vaikka haustani käsivarttaan sivellen pääsikin osalliseksi vain yksi mies ;)

Kiitokset Kouvolan-aktiiveille kuin muillekin tanssittajille, sekä Manjaanalle ja Tirpukalle juttutuokioista!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu