TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälässä. (VeeKoo 2006-04-30 13:05)

Mäntsälässä vappuaattona- Millaisen imagon Suurlava itsestään antaa?

Kukka-Maaria
2006-05-01 16:21

Valmiiksi tohjoksi tanssimani kintut ei saaneetkaan tanssimisesta vapaapäivää perikunnan lähdettyä vapuksi mökille. Työnsin myös kaksi viikonloppukoiriksi joutuvaa karvakasaa matkaan ja suuntasin kohti Mäntsälää.

Alkuilta oli tanssillisesti hyvä naistenhakuun saakka. Tanssittajia sopivasti paikalla ja hyviä sellaisia. Joidenkin Riutan tungoksesa haavista karanneet tai uloittumattomissa olleitten kanssa pääsin kuittaamaan eilisen.Kiitti siitä.

Naistenhaku Mäntsälässä on meikätytölle armoton haaste. Suurimman osan siitä kuolasin Mikon fanittajarivissä. Ennen kuin edellinen setti loppui, tavoittelemani miehet joko olivat paenneet paikalta, tai viety ennen aikojaan parketille. Toiseksi jäin kipale kipaleen perään. Naistenhaun jälkeen kavaljeerot olivat pääosin varmaan poistuneet paikalta tai tallautuneet naisten jalkoihin.

Illan piristeitä tanssin lisäksi oli Tuulispään aina iloinen olemus ja kasvot ennestään vieraalle Nicille. Kiva kun esittäydyit!

Eilisestä jäi vahva mielikuva Mäntsälän Suurlavasta kännikalojen keitaana ja vähemmistön taivaana, jossa voi käyttäytyä kuin sika, kanssaihmisistä välittämättä. Tanssilavakulttuurin voi Mäntsälässä unohtaa. Simassaolo ei minua häiritse, mutta muualla kuin Mäntsälässä en ole näihin sikailmiöhin törmännyt. Tanssikansaa Suurlava ei ilmeisesti tarvitse.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu