TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Päättärit Kerholassa (Jerryjee 2006-04-23 23:53)

Päättärit Kerholassa

Mussukka
2006-04-26 11:05

Meidänkin tuli sitten lähdettyä Nokian Kerholan päättäreihin viime sunnuntaina. Kerrankin oli aikaa lähteä tanssahtelemaan Suomen parhaan naisartistin tahdissa, kun oma lemppariartistimme Mikko M & Myrskylyhty viettelivät ansaittua viikonloppuvapaata keikkojen suhteen. Edellisestä Eija Kantolan & Omegan keikasta olikin jo vierähtänyt reilut puoli vuotta aikaa, joten nyt olikin jo hyvä aika näyttää naamaansa Kantolan keikalla.

Itse tanssipaikalle saavuimme taas liian ajoissa, kun vasta pysähtyessämme ruokailemaan Orituvalle huomasimme, että tanssit alkavatkin normaalista poiketen vasta kello iltakuuden aikaan. Ainakin saimme vapaasti valita parkkipaikan Kerholan suhkot pieneltä P-alueelta. Muutama muukin tansseihin haluava ihminen kävi autoineen pyörähtämässä parkkialueella jo hyvän aikaa ennen viittä. Eipä tuosta tanssien poikkeusalkamisajasta sen suurempaa vahinkoa aiheutunut...

Verraten edelliseen Kantolan keikkaan, Omega-bändi oli vaihtanut reippaasti ekojen settiensä biisejä. Suurin osa niistä kuulosti meikäläisten korviin aivan oudoilta. Osa biiseistä oli sellaisia, jotka eivät ainakaan omasta mielestäni oikein sovellu tanssipaikoilla soitettavaksi. Kauniita kappaleita, mutta melodia oli sellainen, josta sai kyllä kiinni, mutta sen tahdissa oli vaikea pysyä.

Eija Kantola kyllä ansaitsee omista seteistään täyden kympin! Ohjelmisto ei ollut kokenut liian jyrkkiä muutoksia. Parin ekan biisin aikana tuntui, että tanssilattialla oli jopa hieman ruuhkanpoikasta, mutta mitään pahaa tungosta ei päässyt kuitenkaan syntymään. Ainoastaan lattialla pyöri muutama pari, jotka eivät ymmärtäneet väistää toisia tanssijoita. Lähes joka kierroksella joutui heidän tönimäkseen.

Kokonaisuutena ilta oli erittäin onnistunut. Välillä vaan pieni tuskan hiki pyrki pukkaamaan pintaan, kun tuli tanssittua niin ahkerasti. Kerholassa taisivat patteritkin olla hieman liian isollaan, sillä tanssilavan reunan tuoleilla istuessa, tuntui kuin selkä olisi ollut tulessa. Onneksi kuitenkin ikkunoita oltiin avattu ihan kiitettävästi, joten edes pieni tuulenvire pääsi viilentämään meitä innokkaita tanssijoita...

Kirjoittajan avainsanat: Kerhola, Eija Kantola, Omega, Mikko Mäkeläinen, Myrskylyhty

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu