TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Finlanders Käessä... (Delight 2006-04-23 12:52)

Väriloistetta Käenkoskella..

Hippunen
2006-04-23 17:22

Niinhän se on, että aina ei kysyntä ja tarjonta kohtaa toisiaan.Olisinpa minäkin mielelläni masurkat vetäissyt, mutta hetkessä oli jako suoritettu eikä katseeni tavoittanut enää yhtään osaavan/halukkaan näköistä miestä haettavaksi. Miehet siirtyivät pikapikaa takavasemmalle. Kannattaisko seuraavaksi ankarasti harjoitella sitäkin, että jääkin ihan rauhassa odottelemaan niitä hakijoita??

Muuten tanssi-ilta oli ihan kohtalainen. Itse odotin, että Finkut olisivat vetäneet paikalle enemmänkin väkeä. Toisaalta nyt mahtui jopa tanssimaan toisin kuin joissain muissa Finkkutansseissa.

Musiikki oli tietenkin taattua laatua. Väriloistekin oli hyvä ja monipuolinen. Heidän vuorollaan vaan äänentoistossa oli toivomisen varaa. Illan aikana saatiin tanssia ainakin kolmet hitaat valssit! Kovasti foksivoittoisesti oman iltani sain lattialla mennä, vaan eipä haitannut, oikein ihania vientejä mahtui mukaan. Kiitos kaikille tanssittajille, ja erityisesti loppuillan ihanista hitaista valsseista kiitokset Sepolle (toki ne muutkin kanssaan tanssitut olivat nautittavia).

Mutta olisin minä halunnut enemmän kuulla sitä Porin murretta! Olitteko te kaikki jännäämässä sitä finaaliottelua?

Mukava tuttavuus tämä Käenkoski. Kesällä maisemat ovat varmasti loistavat. Tullaan varmaan vielä toistekin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu