TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Huissin Urheilutalo viimeistä iltaa (Annukka81 2006-04-22 16:17)

Huissin Urheilutalo viimeistä iltaa

Annukka81
2006-04-22 16:17

Perjantai-ilta antoi mahdollisuuden kuunnella Markus Sextetin ja Markus Huitsin&Nevadan musiikin tulkintaa ja miettiä kappaleiden sanoja ja tarkoituksia Ilmajoella.

Huissin Urheilutalolla oli eilen viimeistä iltaa tanssit, joten yksi tanssipaikka taas vähemmän Suomen maalla. Huissin Urheilutalo tarjoaisi varmasti mukavat tanssi-illat, jos tanssijoita olisi vain sali täynnä, mutta niin ei ollut eilen. Tanssiväki oli "kadonnut" ja paikalla oli vain satunnaisia tanssijoita, mutta siltikin yksi kasvotuttu.

Taisi rouva M mainita keskusteluissaan yhden tanssi-illan jälkeen joskus, että "..harmi tosiaan, ettei Sextetin väkeä saanut lattialle houkuteltua.." Olisi rouva M:n pitänyt olla eilen paikalla, koska Markus&pojat taisivat olla "ainakin" tanssituulella ja hyvinhän se valssi myös sujui..

Tanssijoiden kannalta oli ihanteellinen ilta tanssia. Tanssimaan mahtui, ei törmäilyjä tai tungosta. Markus Sextetin pojat jopa kyselivät tanssijoilta, mitä haluavat, että seuraavaksi soitetaan. Hienoa, saa ainakin tanssia ja kuunnella musiikkia, mistä pidetään. Ja tiettyjä kappaleita voisi kuunnella enemmänkin kuin vain kerran. Riippuu paljon solistista, kuinka hän kappaleen tulkitsee ja miltä se kuulijasta vaikuttaa. Mutta eiköhän nuo asiat ole kunnossa Markus Sextetiltä ja onnistuuhan tuo laulaminen ainakin suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja ruotsiksi.. mitähän vielä..

Itse en ollut toista orkesteria ennen kuullut eli Markus Huitsia&Nevadaa. Kaikki viisi soittajaa olivat hyvin nuoren näköisiä, mutta soittivat mukavaa tanssimusiikkia. Oli ihan mukava nähdä uusi orkesteri.

Mutta Ilmajoelta matka koituu kohti seuraavia suunnitelmia.. saapa nähdä, mistäpäin Suomea sitä itsensä kohta löytää..

Kirjoittajan avainsanat: Huissin Urheilutalo

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu