TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Iha ihkuu, hei! (Slovari 2006-04-21 10:05)

Iha Waltikka ihkuu Markus Sextetin tahteihin!

Annukka81
2006-04-22 15:21

Torstain tanssi-ilta tuli vietettyä Valkeakoskella Waltikassa ja kyllä se oli oikea suunta kuten Slovari mainitsi. Mielestäni Waltikka on ravintolana mukava paikka. Esiintyjät hyviä ja kaikkia tanssilajeja voidaan soittaa. Ravintolaan nähden tanssitilaa on hyvin ja jos ei ole kauhea tungos tanssilattialla, mahtuu paikassa tanssimaan oikein mukavasti. Tanssilattia oli yllättävän hyvä. Lattiassa on joskus ollut kummallisia kuhmoroita ja halkeamia, mutta niistä oli päästy eroon. Myös lattia oli liukkaudeltaan sopiva. Ei liian "tahmea" eikä liian liukas. Tanssia pystyi huolettomasti ajattelematta, että löytää itsensä liukastuneena jostain.

Tanssimusiikin tarjosi Markus Sextet, joka soitti samalla iloisella ja positiivisella asenteella kuten ennen ja sen huomasi jopa kuulutuksista. Jopa illan aikana tanssiväelle tarjottiin niin jenkkaa kuin polkkaakin, vaikka polkan kuulutuksessa olikin hymyiltävää.. Taitaa se "lämmin maito" tauoilla jotenkin auttaa sanomaan lavalla mitä vain.. :)

Paikalle oli saapunut muutama kasvotuttu ennestään. Eipä ole tämän illan jälkeen kuin kolme vaihtoehtoa, mistä valita, kuka olet Slovari.. No ehkä joskus selviää.. Kiitokset kuitenkin tanssiystävälleni, joka tuli taas kerran minua tanssittamaan. Ja suuret kiitokset herra J:lle, joka halusi opetella foksin askelia pelin katselemisen jälkeen ja hyvinhän se oppi meni perille.. :)

Mukavaa oli jälleen kerran Waltikassa..

Kirjoittajan avainsanat: Markus Sextet

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu