TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusulinna (Tuisku 2006-04-16 2:38)

Ruusulinna / Jaska Mäkynen / PNP

E.Tuomas
2006-04-18 0:31

Tulin kyytikumppanini kanssa melkein kolmen tunnin ajomatkan päästä ja suurin odotuksin, olihan Jaska Mäkynen & Nelostie olleet viime kesänä tosi symppikset ja äänenvoimakkuus asiallinen / miellyttävä.

Nyt heti lippuluukun jälkeen kuului yllättävä bassokumu. Jäin miettimään, onko se paikan akustiikasta kun orkesterit ovat tässä mielessä normaaleja. Mahtoiko korjaantua vai totuinko, jommin kummin.

Erityisesti Nelostien (ja toisella setillä Jaskan) volyymien kovuutta ihmettelin, oli pahasti liikaa, ja otti sen puheeksi yksi daami kuin miespuolinen matkakaveri. Tosin tämä ei ollut sama Nelostie kuin viime kesänä, samaa oli vain basisti kun haitaristi oli eri. - Harmi, kun olin alkanut pitää Jaska Mäkystä varmana esiintyjänä; nyt taitaa Jaska ja Nelostie jäädä minulta väliin kunnes on sellainen lava, jossa järjestäjä vahtii desibelit. - Miehellä ääni hyvä, kappaleet kivoja ja tanssittavia; muuten niitä tanssisi vaikka enemmänkin.

Niskan pojat soitteli mukavasti ja varmasti, tosin saksofoni oli joillain kappaleilla turhan kovalla; ja jos oli pojilla joku setti hieman kovalla niin se taitaa jo olla makuasia.

Komea oli naistenrivi tälläkin kertaa kuin viimeksi syksyllä. Harmitti äänenvoimakkuus, kun viehättävien daamien kanssa olisi voinut todella nautiskella. Illan tanssilajivalikoima oli minun makuuni, tosin jenkat polkat masurkat tulivat kovin varhain ja melkein tunnin sisään - no se on pientä ja maassa maan tavalla.

Paikassa on oma karu viehätyksensä, ja erityisesti jäi mieleen narikan ystävällinen henkilökunta.

Mahtaako toiveeni, että järjestäjä kiinnittäisi huomiota volyymeihin, olla liian optimistinen?

Kirjoittajan avainsanat: äänenvoimakkuus

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu