TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusulinna (Tuisku 2006-04-16 2:38)

Ruusulinna - sunnuntaina

Kukka-Maaria
2006-04-17 13:14

Päijät-Hämeen Kimppakyyti laajeni kahteen autolliseen ja tämä autollinen kaarsi kahdeksan aikaan tyhjänoloiseen parkkialueeseen.

Lattiakin näytti yllättävän tyhjältä alkuillasta. Alkukauhistus oli turhaa, koska tanssi-illasta kehkeytyi vallan mukava.

Hyvin pääsi tanssimaan, mieluisia tanssittajia ja ennestään tuntemattomia hyviä hakijoita myös. Tällä kertaa vikkeläksi hämäläistytöksi petrasin ja kerkesin hakea joka naistenhaun kipaleelle uhrin, mutta voi pahus; aika loppui vallan kesken. Pitkä miinus siitä illalle.

Monien tanssipaikkojen tavoin Ruusulinna ja muutamat muut lavat (vinkkinä kesälavoille) voisi pidentää naistenhakua 15 minuuttia tai ottaa toisen lyhyen naistenhaun. Vaihtoehtona olisi silloin tällöin naistentanssit. Olisi mukava päästä hakemaan takaisin niitä, joita ei millään saa kiinni (tai löydä )ja miestenhuoneeseen en ainakaan vielä tohdi mennä huhuilemaan.

Kohtuullisen vähin vammoin Ruususta selvisin eilen, ilmeisesti huomaavaisia kanssaihmisiä liikenteessä ja toki kiitos kuuluu myös taitaville viejille.

Mäkeläisen orkesteri kuulosti korvissani hyvin pliisulle ilman Mikkoa, pojat soittivat minun korvissani ilman iloa ja tunnetta tasapaksusti. Kauniissakin kipaleissa odotin turhaan fiilistely-ja tulkintakohtaa. Olikohan kyseessä poikkeusilta?

Muuten Pavin avajaiset mukaan luettuina melkein kympin Pääsiäisen seudun tanssit.

Kotimatka ei valitettavasti sujunut samoissa merkeissä, kuin Aidon. Meitä nimittäin kökötti vauhtikaarassa kaksi tanssineitoa. Mutta matka kului, kuin siivillä mukavia rupatellen ja tanssi-iltaa vuoron perään ja yhteen ääneen hehkutellen. Kiitos jälleen kerran mukavasta seurasta!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu