TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusulinna (Tuisku 2006-04-16 2:38)

Ruusulinna

Andreas pks
2006-04-16 16:25

Perillä "kotilavalla" n. 20.15 ja lattialla oli kivasti väljyyttä aluksi tanssia laadukkaan PNP:n tahtiin heti tultuaan. Orkesterin mainittua valotaulustaan, josta näkee mitä tanssilajia tulee seuraavaksi, vasta silloin huomasin koko hienon laitteen ja sen edut. Ihminen on oppivainen eli Jaska Mäkysen ja orkesterin soittovuorolla sitä jo kaipasikin mitä tulisi seuraavaksi valotaululta, mutta eihän kaikilla sellaisia hienouksia (vielä) ole.

Alkuillasta tuli noita "tanhuja" ("sorry en osaa niitä vielä, siitä tämä kateellinen nimitys" :) Polkkaa tuli kaksi paria, jenkkaa yksi pari samoinkuin masurkkaa. No olivathan pois naistentunnilta, jolla me olisimme sitten tanssitettavissa "helpompia" kappaleita. Cha cha:ta tuli parisen paria, mutta missä korvani ja hoksottimeni olivat kun en havainnut sitä rumbaa ja buggaa. Niitä olisi ollut kiva mennä. Liekkö tullut daamini kanssa kahviossa tankkauksen aikana tai jo 00.15 pois lähdettyä.

Pavin viimekesäinen toisto tuli kun housunpunttiini hupsahti korkokenkä. Tällä kertaa oli vähällä tulla reikä kankaaseen ja irroittautumistasapanoilu vei "entistä" kauemmin. Housut säilyivät ehjänä, mutta Ruusulinnaan on ruvettu nyt laittamaan jotain valkoista liukastetta, joka sotkee tummat housut. Miinusta. Ajoittain kenkäni lipsuvat siellä joten ei tarvitsisi minun nahkapojilleni niitä "luistovoiteita" niin paljoa.

Oma pinssini oli kauluksennapin lävessä, mutten muiden pinssejä nähnyt yhtään. Naapurikylän tyttö kertoi, että siellä on läsnä "pitkissä mustissa ja kavaljeeronsa", mutten minä ketään uusia pinssiläisiä sieltä saa tunnistettua. Tanssiharjoitteluparini kertoi, että tuo vaalea yksipitkälettinen on hän uusi kirjoittava pinssiläinen:) Niin se maailma pikkuhiljaa aukeaa kun jaksaa kulkea noissa "tantsuloissa".

Naistentunnin loppupuolella lava alkoi väljentyä mukavasti ja hitaan valssin aikan pystyi jo pysähtyvää kuviotakin harjoittelemaan tutussa seurassa. "Muurinmurtajia ja ennakoivattomiaristiliikenteenharjoittajia" oli nyt tavallista vähemmän. Oli ilo tanssia tämä tanssi-ilta Ruusulinnassa.

Kesälavat taitavat jo olla seuraavaksi vuorossa. Ensin on tuo pääsiäismatka Tallinnaan ja toiveet korkealla saada tanssia laivalla. Petynköhän saa nähdä.

Hyvää Pääsiäisen jatkoa Teille. t.Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu