TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Varjokuva (Henkseli 2006-04-16 8:32)

Varjokuva - Kisaranta

Tanja
2006-04-16 13:30

Ensimmäistä kertaa Kisarannassa ja pakko myöntää, että kokemus oli positiivisempi kuin osasin odottaa.

Varjokuva oli loistava, kuten aina ennenkin. Tempot ovat juuri sopivat, bändi soittaa monipuolisesti, bändin soundi on kohdallaan ja pojat aina yhtä suloisia. Ja porukassa on ainakin kaksi henkilöä, jotka lähtevät tanssilattialle itsekkin mielellään. Tuskinpa SMORKin voittoa olisi tullut kahtena vuotena, jos soitossa olisi jotain vikaa :) Jään innolla odottamaan kesäillan valssia, kesän keikkoja ja tulevaa levyä.

Joukon jatkot olikin sitten mielenkiintoisempi poppoo. Soundi oli tosi tunkkainen, rummut kuullosti samalle kuin rumpukoneen aiheuttama meteli. Iloisista humpistakin oli saatu todella mollivoittoiset. Rumpalin tulkitsemien kappaleiden aikana ei sitten sitä lauluääntä kuulunut :) Solisti ei sen vertaa arvosta yleisöään, että olisi opetellut kappaleet ulkoa, katse oli mieluummin laululapuissa kuin yleisössä. Ja muutenkin solisti oli jotenkin pihalla oleva, lähti lavaltakin kesken settiä ja jätti bändin hoitelemaan hommat itsekseen... olisi ollut kohteliasta omasta puolestaan kiittää illasta ja vasta sitten poistua. Biisivalinnat olivat kyllä monipuolisia ja mukana harvoin kuultujakin kappaleita.

Sitten muutama sana tanssittajista... Pinssiläisiä tuli muutama vastaan, kivaa nähdä uusia kasvoja. Kikalle eritysikiitos "kummittelusta" ja muistetaan sitten lopettaa ne laukka-askeleet ajoissa :) Tanssittajien taso Kisarannassa oli todella korkealla ja ensikertalaisenakaan ei tarvinnut koko iltaa olla seinäruusuna. Kiitos kaikille mukavasta illasta.

Tanssiniloa!

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, varjokuva, Joukon Jatkot

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu