TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusulinna (Tuisku 2006-04-16 2:38)

Ruusulinna

Tuisku
2006-04-16 2:38

Niin vaan taas lähdin ilman siskoa, iskää ja äiskää liikenteeseen. Puoli yhdeksän aikaan kun saavuin ruusuun niin tanssit olivat jo täydessä vauhdissa ja hetken siinä katsellessa suureen juhlasaliin pääsinkin jo lämmittelemään lihaksia siis tanssimaan. Väkeä näytti olevan ihan kiitettävästi vaikkakin vähemmän kuin yleensä. Mutta sehän riittää, että ne tutut ja turvalliset herrat olivat paikalla minnuu tanssittamassa. Tyllien perään kyllä kyseltiin,, (olivat kaiketi käyneet juttuja lukemassa,,hih, oottakaa vaan kun pyörrekin on paikalla). Kaiketi tuisku laantuu kun pyörre on poissa. No sen verran tuiskutti, että useaan otteeseen sitä liihoteltiin pitkin ja poikin ja vauhdilla kulmasta kulmaan poikki salin, no kun tilaa kerran oli. Tai sitten ei kun akillesjänne ruvella ja turvoksissa,, auts.

Välillä täytyi käydä tankkaamassa kahvion hyvää sämpylää ja mehua. Mikäs siinä kun mukavaa pöytäseuraakin sain,, vaikkakin oli selvää kun kaksi neitoa pääsee juttuvauhtiin siinä putoo kyydistä muutkin kuin,, jerry (et siis ole ainut *vinks*).

Illalle mitä mahtavin päätös kun pääsin taitavan rokkaajan viemäksi niin että unohdin hengittää, eikä jalat paljoa maata koskettaneet,, njam. Vaikkakin tanssin jälkeen erään pinssiherra kysyikin miksi jarruttelin lopussa,, olis pitäny antaa mennä loppuun asti,, täytyyhän sitä energiaa jättää jutun kirjoittamiseen *smile*

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu