TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssikrouvin lämpötilavaihdokset (Jerryjee 2006-03-25 12:32)

Tanssikrouvin lämpötilavaihdokset

Mussukka
2006-04-13 11:41

Tanssikrouvin kaltaisia lämpötilavaihdoksia oli myös havaittavissa Oulun Hietasaaren Tanssimajakalla noin kuukausi sitten. Välillä hiki valui, välillä taas sitten paleli! Pahempi tilanne kuitenkin oli tuona kyseisenä iltana Mouhijärven Tanssikrouvissa. Jopa baarin puolella istuminen tuotti välillä tuskaa, itse tanssimisesta puhumattakaan. Alkuillasta, kun porukkaa oli vähän, lattialla oli vielä ihan miellyttävä tanssahdella. Kun talo alkoi täyttyä ihmismassasta niin sitten alkoikin jo tämä kuuluisa tuuppiminen. Lähes joka kolmas pari tunki melkein täysillä päälle, taakseen vilkaisematta. Mitäpä sitä suotta toisia väistelemään...

Aina välillä Tanssikrouvin järkkärit jopa pitivät sivuovia auki ja ai mikä ihana tuulenvire sieltä kävi! Ehkäpä enää tässä vaiheessa ei ilmastointijärjestelmän säätöihin enää pystytty puuttumaan, sillä ei kai muuten olisi tarvinnut turvautua käsivoimin ovien aukaisuun? Onneksi tuolta paikasta sentään selvittiin hengissä ulos, etteivät kaikki nesteet valuneet kuumuudesta johtuneen hienvirtauksen myötä pois.

On myös todella positiivista, että itse illan bändi oli ottanut ohjelmistoon uusia biisejä. Kiva saada välillä jotain uutta vaihtelua, sillä ne "vanhat biisit" on parhaimmillaan tullut kuultua jopa kolme kertaa yhden viikon aikana. Itsekin kyllä kaipaan tuota "Haitaribussi-humppaa", sillä se yksi "Pelikaani-humppa" ei oikein meikäläiseen tahdo iskostua. Kauhean nopeatempoinen esimerkiksi buggiin tanssittavaksi. On myös kiva ollut saada esimakua Mikon & Myrskylyhdyn tulevalta levyltä, Toisella Tähdellä ja Kevättuuli biisien myötä. Aina tuo esitettävien biisien vaihtaminen tuo jotain uutta ja toivon mukaan positiivista energiaa ko. artistin esiintymiseen... =)

Kirjoittajan avainsanat: Tanssikrouvi (Mouhijärvi)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu