TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Merisärkällä mukavaa musiikkia (Hani 2006-04-09 15:58)

Merisärkällä mukavaa musiikkia

Hani
2006-04-09 15:58

...tarjosi Moody Blue ja Birgit.

Kahden hengen kimppa saatiin kasaan sen verran myöhään, että Merisärkän portaita laskeutuessamme Tommys kuuletti vetelevän ensimmäisen settinsä viimeisiä - polkkia - ja kunhan saliin asti päästiin, niin lauteille olikin kivunnut em. meille entuudestaan tuntematon kokoonpano pläjäyttäen muhkeat swingahtavat foksit. Monipuolista tanssimusiikkia seurasikin sitten heidän seteillään joskin Musiikkiasioista Paremmin Perillä Olevan Tahon mukaan pientä epäbalanssia esiintyi soittimien kesken ja kyllähän se basso siellä melko voimallisesti esillä olikin, jos tarkemmin kuulosteli vaan eipähän tuo haitannut tanssimista. Birgit-solistin ääni ja esiintyminen olivat varsin miellyttäviä ja kuriositeettina kuultiin sähköviuluakin illan mittaan

Tommysin musiikki oli varmaan bugg-friikkejä tyydyttävää mutta - ainakin solistin lavalla ollessa - kokonaisuutta ajatellen sen verran yksipuolista, että jos pitäisi jomman kumman orkesterin tahtiin koko ilta viettää, niin valitsisin ehdottomasti Moody Bluen solisteineen.

Yllätys oli, että naistenhakuvalo paloi jo saapuessamme, jostain syystä aiempi klo 23-24 naistenhaku oli siirretty huomattavaksi varhaisemmaksi ja taisikin se kestää reilun tunnin. Sen kummemmin tuon toimivuutta en osaa kommentoida, ilta kun sujui Evästelyn ja tuttavien jututtamisen merkeissä. Kuullemme muiden paikalla olleiden palstalaisten mielipiteitä asiasta ?

Kirjoittajan avainsanat: Moody Blue, merisärkkä

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu