TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ilmaiseksi tansseihin!!!! (Marko Olavi Oittinen 2006-04-09 3:14)

Ilmaiseksi tansseihin!!!!

Marko Olavi Oittinen
2006-04-09 3:14

Haluatko ilmaiseksi Unelmavävyjen keikalle ?

Juu, juu. Totta se on, homma toimii näin:

Me, Unelmavävyt, jaamme jokaiselle keikallemme kaksi ilmaista lippua tai sisäänpääsyä niitä ensimmäisinä pyytäneille.

Ilmoita sähköpostilla halukkuutesi. Kerro viestissä mille keikalle olisit tulossa, mikä on ristimänimesi sekä sähköpostiosoitteesi.

Säästä selvää rahaa!

Ainoa sääntö on, että kyseessä olevan keikan kisailuun voi osallistua vasta edellisen keikan loputtua. Eli jos perjantaina on keikka, lauantain keikan kisailuun voi osallistua perjantain vaihduttua lauantaiksi, kello 00:00. Jos vielä väännetään rautalangasta... Seuraava keikka on vaikkapa 15.3., ja sitä edellinen 1.2., niin tälle maaliskuun keikalle aletaan siis haluamaan 1.2.-2.2. välisenä yönä klo 00:00.

Toinen sääntö sanoo että kilpailuun on osallistuttava keikkapäivänä klo 15:00 mennessä.

Ja kolmas sääntö: älköön kukaan kanssamme muuten tekemisissä oleva osallistuko tähän! Tutut, jättäkää tämä niille, jotka oikeasti haluavat keikoillemme :)

Ole C-O-O-L... Bailaa ilmaiseksi.

"Voittajille" ilmoitamme sähkäpostilla ko. keikkapäivän kuluessa. Etuovella rahan pyytämisen hetkellä sanot vain taikasanat; "oman nimesi". Ja kas, pääset vieraanamme keikalle. Jos kanttisi kestää ja vastaat itse seurauksista, harkintantakykysi mukaan, voit myös kävellä suoraan ns. "jonon ohi".

Osoite, johon pyyntö lähetetään: kilpailu@unelmavavyt.fi

Tarkastamme "voittajat" keikkareissujen yhteydessä vasta ko. keikkapäivänä webmailin kautta.

"Ilmaisia keikkoja on olemassa".

Toivomme tietysti, että tulet sanomaan keikkapaikalla vaikka ihan vaan "Moi!". Olisihan se kiva tietää, kenet me olemme keikalle kutsuneet. Esittelemme siinä ohessa vaikka itsemme ja yleensä niin mahtavat takahuonetilat.

Onnea yritykselle! - Unelmavävyt -

Ps. Ethän osallistu turhaan. Jos voitat ja jätät tulematta, et voi jatkossa osallistua kisailuun! Ainoa tuomari tässä kisassa, olemme me.

Kirjoittajan avainsanat: Unelmavävyt, ilmainen, ilmaiseksi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu