TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Putosiko oikea pari ja muita kommentteja (5 vastausta) (MLeena 2006-03-12 21:05)

Putosiko oikea pari ja muita kommentteja

Tanssivarpunen
2006-04-03 18:38

Käykääpä katsomassa linkistä http://www.auruba.demon.nl/dwtsusa1.htm kuinka USA:n voittajapari tanssi lattareita. Erityisesti freestyle-tanssia! Ajatelkaa sitten jos meillä kilpailun voittaa Kristiina Elstelä tai Jone Nikula, on huomattava ero. Mutta tuntuu siltä että suomenkansa ei osaa nähdä mikä on hyvää tanssia tai sitten eivät osaa suhteuttaa ollenkaa aikaisempii suorituksiin. Tai sitten äänesttävät jotain tiettyä henkilöä tanssi hän miten sattuu.

On totta että Markus Pöyhösen samba oli varmasti hänen surkein tanssinsa mutta Jonen ja Kristiinan oli vielä surkeampi. Katja Kannonlahden foxtrot oli myös surkea silloin kun hän putosi. Näyttää siltä että aikaisemmilla hyvillä esityksillä ei ole mitään virkaa. Jotkut taas jatkavat vaikka oikeata edistymistä ei ole tapahtunut yhtään. Keke Armstrong tanssi eilen tosi hyvän samban. Sitäpaitsi kun ottaa huomioon että harjoittelivat vain viikon, kerrassaan käsittämätöntä :D

Tuomaripeliäkin täytyisi muuttaa siten että, kun kaksi tuomaria kerrallaan esittää kommenttinsa, niin aina olisi yksi kilpatanssin ammattilainen ja toisena show-tanssin ammattilainen. Nyt kun samanaikaisesti Jorma Uotinen ja Mikko Rasila kommentoivat, niin kommentointi on aivan käsittämätöntä. Mitään yhteistä mittaa ei tunnu kavereilta löytyvän. Puuttuvat sinänsä show-mielessä näyttäviin yksityiskohtiin mutta jättävät kommentoimatta tanssia muutoin. Jukka Haapalinen ja Merja Satulehto osaavat arvostelussaan huomioida kokonaisuuden. Nyt tuomaripeli ei ole tasapuolista.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu