TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vain taivas rajana.... (Julia 2006-03-20 0:23)

Musiikkivalinnat

Päivi
2006-03-20 15:16

"siksi suuren ikäluokan näkökulmasta erikoisempia rytmejä (cha cha, rumba jne.) tulee tarjottua vähemmän"

Cha-cha on mielestäni turvallinen valinta niissäkin paikoissa, joissa ei ole juurikaan "kursseja käyneitä", koska ne, jotka eivät cha-cha:ta tanssi, eivät musiikkia yleensä cha-cha:ksi edes tunnista, vaan tanssivat sen sujuvasti foksina, ja usein vielä pitävät kappaleita hyvinä foksattavaksi! (selkeä rytmi, leppoisa tempo)

Sanoisinkin, että kolme musiikkilajia, joilla saa laajimmin tanssiväen, kaiken ikäiset ja taitoiset, tyytyväiseksi, ovat cha-cha, tango ja keskinopea swing-musiikki! (Mitä muut tästä väitteestä mieltä?)

"Kyseinen yleisö antaa myös rajoituksen, että yhdet lattarit per setti on ehdoton maksimi. Valitettavasti Riemuliiterin lauantailta sambat jäivät soittamatta, koska päätimme tarjota perjantaista poiketen rumbaa."

Mielestäni teidän ei kannattaisi ryhmitellä lattareita keskenään vaihtoehtoisiksi, vaan pistää vaihtoehtoisiksi esim. humpan ja samban, jotka "tavallinen kansa" tanssii samalla tavalla. Rumban kanssa vaihtoehtoisten nippuun niputtaisin esim. slow foxit ja hitaat triolit, jotka on kaikki "tavan kansalle" vaikeita foksattavia, hitaan temponsa vuoksi.

Kirjoittajan avainsanat: tanssimusiikki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu