TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vain taivas rajana.... (Julia 2006-03-20 0:23)

Roselet

Seija, Roselet
2006-03-20 14:12

Hei!

Olemme iloisia, että sekä orkesterimme että ohjelmistomme on saanut huomiota täällä tanssi.netissä! Yhtyeemme on varsin tuore, joten ohjelmisto on vielä alkutekijöissään eli vasta perusrunko on suurinpiirtein kasassa. Pyrimme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan rytmejä monipuolisesti, aivan kuten nettisivuillamme kirjoitetaan. Kommentteja myöskin otamme ilomielin vastaan, jotta voisimme kehittää ohjelmistoamme parempaan ja viihdyttävämpään suuntaan, sillä oma tanssitaito on hieman *kröhöm* ruosteessa. Tanssijoille muistuttaisin, että keikalla SAA tulla pyytämään rytmejä, se on mielestämme jopa suotavaa. Soittajan näkökulmasta esim. masurkka on paikasta riippumatta hyvin suuren kynnyksen takana alkaa soittaa ilman yhtäkään pyyntöä tyhjän lattian pelossa. Riemuliiterissä lauantaina kukaan ei sitä pyytänyt, olisimme mielellämme sitä kuitenkin soittaneet.

Joskus jos ilta on lyhyt, on aika vaikea sovittaa kaikkia rytmejä samaan iltaan, varsinkin jos yleisö näyttää olevan enimmäkseen tavallista humppa-foksi-tango -linjaa. Tällaisena iltana on vaikea jättää seteistä perinteisiä rytmejä vähemmäksi, joten siksi suuren ikäluokan näkökulmasta erikoisempia rytmejä (cha cha, rumba jne.) tulee tarjottua vähemmän, mutta pyytämällä niitäkin yleensä saa. Kyseinen yleisö antaa myös rajoituksen, että yhdet lattarit per setti on ehdoton maksimi. Valitettavasti Riemuliiterin lauantailta sambat jäivät soittamatta, koska päätimme tarjota perjantaista poiketen rumbaa.

Avanaqin kaipailemat puhtaat jivet ovat suunnitteilla, myös buggaksi tanssittavia kappaleita on luvassa tulevaisuudessa. Soitinmateriaalimme aiheuttaa tiettyjä rajoituksia rokkien suhteen, soittajan näkökulmasta ne mukavat kappaleet antavat vielä etsiä itseänsä.

Kuten jo aiemmin mainitsin, oman tanssitaidon ollessa korkeintaan välttävä otamme mielelämme kommentteja ja kehitysideoita vastaan sekä näin netitse että myös itse tanssipaikalla. Soittajina seuraamme tanssi.netin keskusteluja vakavasti. :) :) :)

Tansseissa tavataan!

-Seija-

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu