TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Suuri TTK-veikkaus (Päivi 2006-03-20 3:33)

Suuri TTK-veikkaus

Päivi
2006-03-20 3:33

Suuri Tanssi.net Tanssii Tähtien Kanssa -veikkaus:

- Kuka putoaa seuraavaksi?
- Ketkä 3 ovat kärkikahinoissa?
- Kenen veikkaat voittavan kisan?
- Kenen haluaisit voittavan?

Vastaa haluamiisi.


Päivi 2006-03-20 3:52 =>

Seuraavaksi putoaa Keke. Luulin (vaan en toivonut!) hänen putoavan jo tällä viikolla. Suvi on ollut paras petraaja, joten siinä mielessä sääli.

Loppukolmikoksi veikkaan Pöyhöstä, Nikulaa ja Elstelää, eli seuraavat tippujat Keken jälkeen olisivat Metsäketo (nyyh) ja Kannonlahti.

Voittajan veikkaaminen onkin sitten jo tosi tiukkaa. ...Pöyhönen...Nikula...Pöyhönen...Nikula... Hm... Okei. Tuomaristo saattaa kyllä arvostaa Nikulan korkeammalle, mutta pistän silti panokseni omalle suosikilleni Pöyhöselle!


Partiopoika 2006-03-20 7:18 =>

Päivi: "Voittajan veikkaaminen onkin sitten jo tosi tiukkaa. ...Pöyhönen...Nikula...Pöyhönen...Nikula... "

Samoilla linjoilla Päivin kanssa - ...Pöyhönen...Nikula...Pöyhönen...Nikula... saattaa hyvinkin olla loppukahinoissa mukana.

Suurempi juorumielenkiinto kohdistuu kuitenkin siihen kuka tähtioppilaista bongataan ensimmäisenä Ruusulinnassa tai Riutanharjulla.


Krisse 2006-03-20 10:35 =>

Seuraavaksi putoaa Keke, sitten Katja.

Kärjessä Jone ja Markus. Kolmossijan saattaa ratkaista kyseisen pudotuskierroksen tanssilaji, jos Kristiinalle ja Tomille molemmille osuu vakiot, Tomi on kolmonen, jos lattari, Kristiina on kolmonen.

Markus Pöyhönen tanssii parhaiten tällä hetkellä, mutta Jonessa on asenne kohdallaan ja kemia parin kanssa toimii vielä paremmin. Veikkaan ja kannatan voittajaksi Jone Nikulaa.

Varaan oikeuden muuttaa kaikkia mielipiteitäni ohjelman edetessä ;-)


Jora 2006-03-20 11:08 =>

Vastaan vain kahteen viimeiseen, kun en jaksa muistaa kaikkia jäljelläolevia: Markus & parinsa. Osasin odottaa Markukselta hyviä suorituksia lattareissa, koska mieheltä ei reaktionopeutta ja nopeaa rytmitajua pikajuoksijana voi puuttua. Vakioesityksiä en ole nähnyt, mutta uskon urheilijan asenteesta siinäkin olevan apua.

Putoajia en veikkaa siksikään, että eilen veikkaukseni meni täysin "pieleen". Myös tuomareiden joitakin yllättävän hyviä pisteitä en ymmärtänyt, ja yleensä sitä valtavaa hajontaa. Oikeissa tanssikilpailuissa pisteet olisi annettu "rehellisemmin". Alkaa jo tajuta huumorin ja viihteen painon ohjelmassa, joten voittajaksi voi tulla pari, jonka jo olisin tiputtanut. Ammattitanssijoiden rooli oli vaihteleva, osa pisti parastaan ja osa mukautui oppilaan tasoon. Kuinkahan yleisöäänestäjät tämän huomioivat?

Musiikin tempo vaikutti rasittavan hitaalta monissa kappaleissa. Ja ihmeellisiä koreografiavapauksia, tangot muutenkin vaikuttivat joltain muulta.


Tutti Frutti 2006-03-20 11:15 =>

- Kuka putoaa seuraavaksi?

Keke.

- Ketkä 3 ovat kärkikahinoissa?

Pöyhönen, Kannonlahti ja Nikula

- Kenen veikkaat voittavan kisan?

Pöyhösen tai Kannonlahden.

- Kenen haluaisit voittavan?

En kenenkään erityisesti.


Pia M 2006-03-20 11:18 =>

Valitettavasti en jaksa uskoa oman suosikkini (Nikula) pärjäävän slow foxissa tai sambassa. Jokseenkin vaikea kuvitella Nikulan ottava sulka-askelia tai saavan lantioonsa samban letkeyttä. Pöyhösellä tuntuu olevan joustoa kehossaan senkin edestä.

Pöyhönen on Kaunis Poika mutta Nikula on Äijä. Nih.

(Äijä = positiivinen luokittelu xittu)


Kastanja 2006-03-20 11:33 =>

* Seuraavaksi putoaa Keke. Jo eilen hänen parinsa teki kaiken ja Keke vain kulki mukana.

* Kolmen kärjessä Nikula, Pöyhönen ja Elstelä.

* Voiton taitaa viedä Pöyhönen.

* Oma suosikkini on Nikula, vaikka Pöyhönen teknisesti parhaiten askeltaakin. :o)


Vinttikaivo 2006-03-20 12:40 =>

Nyt ovat pudonneet molemmat ne kilpailijat, jotka eivät ymmärtäneet kilpailun luonnetta. Seuraavat putoajat osaavat ottaa asian huumorilla, joten putoajan arvailu on vaikeampaa. Veikkaan kuitenkin seuraavaksi putoajaksi Kekeä.

Kärkeen yltänevät Nikula, Pöyhönen, Elstelä (näistä kolmesta suosikkini on Nikula)

Voittajaksi veikkaan kuitenkin Pöyhöstä

Voittajaksi haluaisin Metsäkedon + Hirvaskarin. Metsäketo tanssi quick stepiä upeasti. Valitettavasti hänen lattaritaitonsa eivät ole edistyneet toivottavalla tavalla. No, ainakin kerran vielä näemme, onko hän muissakin vakkareissa tosiaan niin hyvä kuin quick stepin perusteella voisi olettaa. Itse jostakin syystä arvostan vakioiden osaamista enemmän kuin lattareiden, vaikka lattareiden katsominen on viihdyttävämpää.

Tämä on puhdas viihdeohjelma, joten mukana pysynevät ne, jotka osaavat viihdyttää.


Stefanus 2006-03-20 13:00 =>

No ei kummoinen ennustaja kai tarvitse olla, jos veikkaa että Keke. Kärkikahinoissa toivoisin olevan Pöyhönen, Elstelä, Metsäketo. Elstelän teatraalisista syistä.

Pöyhösen veikkaan voittavan kisan yksinkertaisesti siitä syystä, että mitä pitemmälle ohjelma etenee, niin sitä paremmin urheilijan tottumus kilpailuun tulee esille. Sitäpaitsi Pöyhönen näyttää olevan tyyppi, joka on todella jotain oppinutkin. Haluan sen voittavan, joka tanssiurheilee parhaiten, eli Pöyhönen.

Tämä tällä hetkellä, ensi sunnuntaina tilanne voi olla toisin.


Jansku 2006-03-20 13:50 =>

Kuka putoaa seuraavaksi? Keke (yhtä hyvin Elstelä, mutta taitaa olla jostain syystä tuomarien ja katsojien suosiossa)

- Ketkä 3 ovat kärkikahinoissa? Pöyhönen, Nikula, Kannonlahti

- Kenen veikkaat voittavan kisan? Pöyhönen

- Kenen haluaisit voittavan? Pöyhönen

En tiedä missä vika, mutta Elstelästä en löydä viihdytystä sitten millään (täällä ja töissä kovasti siitä hehkutetaan).

Edelleen ihmettelen Metsäkedon ja Nikulan rytmittömyyttä. Molempienhan pitäisi olla ainakin sillä saralla kannuksia hankkineita..

Ja eilenpä kuultiin sitten tuomareiden suusta lattareissa lantioliikkeen puutoksesta kommentteja. Mutta ehkä se olikin termistä kiinni, kun kommenttia sain "pepun" arvostelusta=)


Tanssivarpunen 2006-03-20 13:54 =>

Kristiina Elstelä saisi lähteä kiireesti! Kauheaa katsoa kun nainen tanssii jiveä jalat haarallaan. Ilmeisesti siksi että ylipäätään pysyisi pystyssä! Jos parina ei olisi ollut valkoisiin pukeutunut gigolo niin olisi pudonnut jo eilen.


Stefanus 2006-03-20 14:37 =>

Nyt kyllä tunnustan titämättömyyteni tanssin suhteen, mutta mikä tekee Nikulan tanssista niin hyvää?Kertokaa tietämättömälle, jos vaikka jotakin voisi itsekkin sitten oppia?


Talvikki 2006-03-20 14:47 =>

mutta mikä tekee Nikulan tanssista niin hyvää?

Vain mies voi kysyä tuota.

Kommentit: [Päivi]


Meri 2006-03-20 15:04 =>

Kyllä voi kysyä nainenkin. Itse ihmettelen samaa. Jone on jäykkä.

Seuraavia pudotettavia mielestäni ovat Keke ja Kristiina.

Eilistä jaksoa aion katsoa vasta tänään, joten en enempää kommentoi vielä ainakaan.


Josef 2006-03-20 16:05 =>

Valtaosa tähän kyselyyn vastanneista on naisia. Varmaan myös äänestykseen osallistujistakin. Silloin on ymmärrettävää, että keskivartaloatleetti-Keke, jäykkäjalka-Jone, makeanmiehekäs-Markku ja tulisilmä-Tomi päihittävät kaikki naiskilpailijat.

Voittaja voi olla kuka tahansa näistä miehistä, esim. Jone, varsinkin, kun viimeisessä äänestyksessä tuomariston pisteillä ei ole mitään merkitystä (mikäli olen oikein ymmärtänyt).

:)


Nadi 2006-03-20 16:31 =>

Samaa mieltä kuin suurin osa - Keke varmaan valitettavasti putoaa ensi kerralla :( Tietysti, onhan se "periaatteessa" tanssikilpailu, joten siinä mielessä tietysi reilua.. vaikka ei se Metsäkedonkaan jive nyt ihan hirveesti vakuuttanut...

Pöyhönen, Elstelä, Nikula - Kannonlahti on ihan hyvä, mut ei saa tarpeeks katsojaääniä kun ei ole niin kiinnostava

Pöyhönen voittaa tietysti:)

Pöyhösen tietysti:)

..Elstelällä oli muuten uskomattoman hienoja käsiliikkeitä jivessä! Onkohan se tanssinut pienenä balettia?


Kaminiitto 2006-03-20 21:53 =>

Jos lähdetään siitä, että yleisöäänestyksen tulokset ovat salaisia ja ne tuhotaan aina tilaisuuden jälkeen ja kun tiedetään taustavoimat, niin voisi kuvitella, että myös tuomaristo on riittävän hyvin informoitu siitä, kuka / ketkä olisivat sopivia voittajaehdokkaita.


Timo 2006-03-20 22:32 =>

Keke ei tipahda vielä seuraavallakaan kierroksella. Sen verran minun täytyy ikuisena HJK:n kannattajana uskoa! Sitä paitsi hänellä on pari joka on osannut opettaa juuri tarpeeksi eikä mitään ylimääräistä.

Kisan voittajaa on mahdotonta arvioida, niin sekavalta ja järjestetyltä tuo tulostenlasku vaikuttaa.

Mutta muuten tosi hyvä sarja joka täytyy katsoa tästä eteenpäinkin joka sunnuntai. Kaapeli-tv:stä olen katsonut saman ohjelman italialaista versiota ja siinä vasta tunteet onkin pinnassa.

Kommentit: [Jora]


Palomita 2006-03-21 13:20 =>

Seuraavaksi haluaisin pudotta ohjelmasta pari tuomaria -tai vaikka kaikki. Ovat ruvenneet raivostuttamaan melkein yhtä paljon kuin juontajat ja kuvaus. Rytmiin tanssimisella ei olemitään merkitystä jos sattuu olemaan hyvä tyyppi.....tuntuu että pisteet on päätetty jo ennen tanssia.

Toivon että paras tanssija voittaa, ensimmäisten jaksojen perusteella Markus. Ainoana koko porukasta on pystynyt käyttämään koko kroppaansa joten pystynee jatkossakin.

Kärkikolmikkoon toivoisin parhaat tanssijat, mutta siellä arvatenkin ovat mielenkiintoisimmat tyypit etteivät katsojaluvut putoa. Kärkikahinoissa ovat Pöyhönen, Nikula (katsojaluvut) ja joku muu. Mulla ei ole mitään Nikulaa vastaan mutta kun muilta vaaditaan kissamaista tangoliikkumista niin Jonen rautakankityyli on kuitenkin ok (eiku "ihanaa").

Elstelän eka tanssishow miellytti, mutta kahden viime esityksen jälkeen olisin pudottanut hänet.

Seuraavana luulen Keken putoavan koska hänellä on kai vähiten viihdearvoa (tai sitten Katjalla mutta pitäähän siellä joku nätti tyttö olla mukana).

.


Talvikki 2006-03-21 13:40 =>

Toisaalta onko mitään väliä ketkä voittaa, tämähän on viihdeohjelma jonka jokainen jakso on yhtä tärkeä.

Mielenkiintoista on katsoa parien keskinäistä fiilistä ja kehitystä ja suhtautuminen arvosteluun kertoo paljon ihmisestä. Leena Harkimoa ihmettelin kun ei pystynyt pettymystään paremmin peittämään.

Viimeksi pudonneet olivat hyvin nivoutuneet yhteen ja näki miten jakoivat tilanteen ja tukivat toisiaan. Todellisuudessakin varmaan hyvät ystävät.

Kaikki ovat voittajia ketkä tämän suomalaisen haaskalauman (en tarkoita nettiläisiä pelkästään) eteen astuvat arvosteltaviksi.


Heguli 2006-03-21 13:49 =>

Suurella naisäänten vyöryllä valitsenemme pöyhösen takamuksen numero uunoksi.


Mieluummin tanssimaan kuin lenkille 2006-03-21 13:58 =>

Pöyhönen ja Kannonlahti pareineen ovat omalla tasollaan. Muiden tippuminen / jatkaminen on makuasia. Riippuu kuinka vakavasti/ huumorilla asian ottaa.


Daniel 2006-03-22 15:59 =>

Jos Lordi voittaa euroviisut, kansa vaatii häntä ottamaan naamion pois.

Samoin jos Pöyhönen on voittajaparissa, vaatikaamme häntä esittelemään salaisen aseensa.


Päivi 2006-04-17 16:50 =>

Aika nostaa esiin Tanssinettiläisten veikkaukset... :)

Kirjoittajan avainsanat: tv

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu