TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mitä ihmettä..? (Delight 2006-03-13 18:35)

Saldo paremmaksi?

Jora
2006-03-20 0:55

Meen ensi viikolla Gonga- hambo- ja polkkakurssille, treenaan hullun lailla boogien perusaskelta sekä tilaan ajan nuorennusleikkaukseen; otetaan kurtut pois naamasta ja jenkakkahvat vyötäröltä nii eiköhän hakusaldo parane...

Boogien taidolla hakusaldo saattaisi nousta. Nuo muut ovat kai aika marginaalisia lajeja, mutta hyvin niissä pääsee taitoaan mainostamaan, kun vain muutama pari olisi lattialla. Ainakin polkassa, muista en tiedä, täyttyisikö lattia taitojen puuttumisestakin huolimatta.

Kurssit ovat välillä kivoja ja kietosysteemeissä pääsee takuuvarmasti tanssimaan. Tänään (tai siis su) oikein hämmästelin kuinka taitavia seuraajia kurssilla oli, vaikka vasta alin taso neljästä menossa. Suorastaan ylitti keskimääräisen lavatanssitason, tosin jotkut saattoivat olla jo konkareita muissa lajeissa. Vain parilla oli havaittavaa taipumusta "oma-aloitteellisuuteen". Nyt taas sanon jotain vaarallista, mutta en väitä sitä yleisesksi totuudeksi, ilmeisesti vain sattuma. "Mitä komeampi neito, sitä lahjakkaamman tuntuinen tanssija". Ja tuo komeuskin on oma näkemykseni, eli ei saa eikä ole mahdollisuutta ottaa kommenttia vakavasti.

Kauneusleikkauksiin suhtaudun kielteisesti, en suosittele, ei lisäisi hakuintoani. Varsinkaan niiden "korjausten" osalta, jotka voisi hoitaa luonnollisilla ja terveellisillä menetelmillä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu