TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanhuhovissa taas (Manjaana 2006-03-12 16:51)

Tanhuhovissa taas

Breikki
2006-03-17 16:47

Niinpä taas eli toisen kerran elämässäni Tanhulla 11.3. Ja syy lienee selvä eli esiintyjä Charles Plogman ja Tommys sekä yhdistetty tanssi/liikematka etelään jotta kilometrit voisi vähentää ( Viikonloppuna noin 1500 km tuli mittariin).

Mukavasti oli tanssijoita paikalla fiilis ei samaa luokkaa kuin edellisiltana Nummiksella porukka hiukan varovaisempaa kun outo kasvo ilmestyy sekoittamaan pakan. Osaksi syynä oli varmasti oma fiilis ei ihan osunut omat hakuni kohdalleen ja kun haettava ja kappale ei kohtaa niin silloin oma fiilis latistuu vaikka musiikki oli minun mieleen.Ja voihan sitä verrata myös siihen että naistenhaulla tuli vain yksi vastahaku Pinssiläisiä taisi olla paikalla muutama itse en tunnistanut kuin pari. Eli Annukka81 joka on ennestään tuttu ja kohdataan melkein aina kun Tommys esiintyy...? ja tietenkin paikan ilopilleri Manjaana joka edellisillasta oli tuttu kasvo.

Illan aikana tuli pääosin tanssittua Tommysorkesterin tahdissa ja heidän tauon aikana rupateltua poikien kanssa mukavia ravintolan puolella. Sekä muutamien edellisillasta tutuksi tulleiden tanssijoiden kanssa tuli vaihdettua kokemuksia tanssipaikoista ym. tanssiin liittyvistä asijoista. Kiitos heille rupatteluhetkistä kahviossa... o)

Kiitos manjaanalle mukavista härdelleistä keskilattialla o) Luulin kyllä että se syvä kumarrus kapppaleen jälkeen oli kiitos .... mutta sehän oli kenkä joka irtosi...... Kiitos Annukka81 kun hait bugille ! Iloinen kasvo ja bugg on hyvä yhdistelmä

Ilta meni mukavasti vaikka tanssijat hävisivät aika nopeasti paikalta taisi olla vain muutama pari lattialla kun Tommys aloitti viimeisen setin tällaiseen en ole tottunut. Mutta ehkä etelän tanssijoilla on muuta tekemistä kun vain tanssia ? Mene ja tiedä ?

Yhteenveto illasta : Mukava paikka, Hyvää musikkia, Hyvä lattia, Kiva nähdä uusia tuttuja jo toistamiseen samana viikonloppuna. Miinuksista en puhu mitään koska ne oli pääosin omaa syytä. Kiitos kaikille tanssitutuille tulemme uudestaan !!!!!!

Kirjoittajan avainsanat: Tanhuhovi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu