TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Anna hyvän kiertää (Henkseli 2006-03-15 9:55)

Annan tiskiharjan kiertää kierrätyskupissa

Raisa-Tiina Lahtinen
2006-03-17 11:28

Eilen illalla kiertäessäni maalarinteippirullaa ja leikellessäni rullasta palasia Kisarannan kierrätysvesimukien ympäri, ajatus kulki etsien alkavan lavakesän uusia tuulia.. uudistuksia, jotka tekisivät tanssikansan ja siihen lukeutuvien partiopoikien ja -tyttöjen elämästä entistä iloisempaa:) Meillä tanssimassa käyneet tietävät ne monenkirjavat muovikipot, joihin janoiset voivat teippiin kirjoittaa nimensä ja etsiä niitä sitten suu kuivana muiden mukien joukosta. Säästäen vesimaksussa ja ennenkaikkea ympäristöhaitoissa. Tässä irtonaista ajatusvirtaa, joita soljui mieleeni:

* Pitäisikö mukeja löytää=ostaa jostain lisää, jospa tanssibuumi tosiaankin tähtien kanssa tanssimisen myötä vyöryy ja janoisten määrä kasvaa.. viime vuonnakin aika moni joutui turvautumaan kertakäyttöiseen?

* Minkälaiset laput pitäisi kirjoittaa vesipisteen ylle, jotta useampi kuin kaks-kolme innostuisivat tanssimasta lähtiessään itse kiikuttamaan kipponsa kahvilan tytöille pestäväksi.. tätä olemme toivoneet, emmekä siksi ettemme itse jaksaisi niitä käydä hakemassa, vaan siksi, että voisimme aloittaa pesun sitä mukaa kun tanssiväki vähenee.. viimeisillä valsseilla kun tanssijoita on useimmiten viidennes siitä kun on mukeja niille varatuilla pöydillä. Tiskarin yötyön lyhentämiseksi olisi mukavaa saada ne aiemmin saatille lähteneiden kupposet jo pesuun.. tiedän kyllä, ettei sitä ensimmäiseksi tuu tiskari mieleen - varsinkin jos ja kun edellämainittu toteutuu.. ehkäpä ne omat aamuteet ovat paremminkin mielessä..

* Mutta jospa laittaisimmekin mukipöydän viereen tiskisoikon harjoineen, jossa partiopojat voisivat itse suorittaa mukinsa pesun! Siinä voisi näyttää taitonsa ja ahkeruutensa ja pestä samalla vaikka kaikkien tanssitettaviensa neitosten mukit muutamalla kymmenellä harjanpyöräytyksellä:) Niinhän sitä ennenvanhaan leirilläkin tehtiin.. Noh.. jospa sittenkin tyytyisimme laittamaan sen "tiskiin menevien" ämpärin paikalle, säästyisi se aiemmin toivottu mukien juoksuttaminen kahvilaan..

* Muutama tanssija hakee monikäyttömukiinsa myös kahvia.. ja joku limpparia ostaessaan sanoo "ettei tarvi kertakäyttömukia, kun mullahan on jo tämä vesimuki täällä.." Viisaita ympäristöstä huolta kantavia! Toivottavasti tuollainen ajattelu lisääntyy tulevalla kaudella!

* Ja lopuksi lennähti mieleen (jo vähän väsyneenä 12 tunnin siivoustalkoiden päätteeksi): Jospa narikkalaput korvattaisiin numeroiduilla mukeilla.. silloin ne mukit palautuisivat narikkaan..

Ideoita - hulluja ja/tai toteuttamiskelpoisia otetaan vastaan!

Tää on näitä tanssinjärjestäjän perjantaijuttuja.. meillähän perjantai tarkoittaa varsinaisen työviikon alkua..

Työniloa kaikille kaikissa tansseissa työskenteleville, järjestäjille, järjestyksenvalvojille, narikkavahdeille, lipunmyyjille, kahvilanpitäjille, muusikoille ja ennenkaikkea tanssiniloa asiakkaillemme - tehdään yhdessä hienoja tähtihetkiä!

Kirjoittajan avainsanat: tanssipaikat, ilmainen vesi, Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu