TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nautinto vai pettymys Nummisissa (Aito 2006-03-11 1:57)

Nummisissa

Breikki
2006-03-14 20:14

Todella mahtava viikonloppu vietettiin ruuhkasuomessa. Ja perjantai aloitettiin Nummikselta. Karttahaku toimi ja päästiin pihalle asti ilman yhtäkään virhettä mutta matkaahan olikin vain noin 500 km. Pihalla hiukan epävarma tunne mennäkkö sisään? Onko tanssijoita? Vai sisäpiiriläisiä? Tai pelkät kylätanssit???? No mitäpä tuota murehtimaan , tanssimaanhan sitä oli tultu joten hymyä naamaan ja joukkoon vaan.

Tanssittiin evään kanssa ensin hiukan ja yritin katsella ympärille näkyisikö ketään tuttua. Pyöritin päätä kuin helmipöllö mutta tuloksetta ei edes kasvotuttua. Nyt meinasi paniikki iskeä mutta kun on kerran vielä hiukan puhetaitoja niin voihan sitä saada tuttuja. Joten eiku tiirailemaan löytyykö naisten hameista/puserosta pinssiä ja sitä kautta tutuksi. EI ihan kopeloimalla mutta melkein. Ja kahviosta löyty ensimmäinen uhri eväänsä kanssa ja molemmilta löytyi pinssi en muista nicciä mutta kasvot jäi mieleen. Ja he esittelivät ja näyttivät monta pinssiläistä meille. Suuret kiitokset heille :) Ja eiku hakemaan vaan naistenrivistä, juttelemaan sekä hymyilemään niin eiköhän heistä tuttuja tule joskus jos ovat positiivisiä. Ja niinhän ilta jatkui tosi mukavasti kun sana kiersi ketä pinssiläisiä on paikalla niin tulihan sieltä eräs hymyilevä kummitteleva "manjaana" kin esittäytymään ja saatiin esitanssit tanssittua :) hän kiittää ja kumartaa siitä. Sitten näin kasvot naistenrivissä jotka näyttivät tutuilta , menin hakemaan ja kuinka ollakaan hän tunnisti minut vaikka minä olin vielä epävarma että missä me sitten olemme tavanneet ?? No sitten muisti palautuu pätkittäin.... Ja tanssittu on pari vuotta sitten vai oliko kolme ?? Levillä.Hän kiittää edelleen

Kokonaisuutena antaisin illasta 10+ ja perustelut 1.Että etelässäkin voi saada aikaan näin mukava ja lämmin tunnelma 2.Täysin vieras pari otetaan näin ystävällisesti vastaan sekä henkilökunnalta että tanssijoilta 3.Nostan hattua paikan isännille ja plussa on paikan emännälle todella maukkaasta kakunpalasta. Tulemme uudestaan :)

Kirjoittajan avainsanat: Nummisten seurojentalo

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu