TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nautinto vai pettymys Nummisissa (Aito 2006-03-11 1:57)

Kehoitus lievään anarkiaan

Tapani
2006-03-13 13:22

Joten en kertakaikkiaan ymmärrä tätä "Pohjimmiltaan uskon, että naisten tanssiinpääsyä voidaan naisten etuuksia kasvattamalla ainoastaan heikentää".

Yksinkertaista. Se, että naiset pääsevät huonosti tanssimaan johtuu siitä, että miehiä on vähemmän, ei hakujärjestelyistä. Jos oletetaan että hakujärjestelyjä muuttamalla ihmiset käyvät lavalla yhtä paljon kuin ennenkin niin hakujärjestelyä muuttamalla muutamme sitä ketkä naiset pääsevät tanssimaan mutta ylipäänsä naiset pääsevät tanssimaan yhtä paljon kuin ennenkin, koska miesten määrä ei moisesta lisäänny. Jos naiset hakevat enemmän niin silloin tanssimaan pääsevät paremmin agressiivisesti hakevat naiset joilla on hyvä itsetunto.

Tämä ei kuitenkaan ole koko totuus, koska ei voida olettaa että miesten ja naisten määrät säilyvät samoina jos järjestelyitä tanssipaikalla muutetaan. Jotkut pitävät enemmän yhdestä tyylistä, toiset toisesta. Ne jotka pitävät enemmän uudesta tyylistä käyvät enemmän, muut vähemmän. Näinollen on minusta täysin nurinkurista ryhtyä ratkaisemaan ongelmaa joka johtuu miesten vähäisestä määrästä naisten etuoikeuksia lisäämällä. Naiset pääsevät tanssimaan sitä paremmin mitä enemmän miehiä paikalle tulee eikä sen perusteella mikä hakukäytäntö sattuu olemaan, ja miehiä tulee paikalle sitä enemmän mitä hauskempaa miehillä on. Tiedän, että joidenkin modernien ihmisten sydäntä riipaisee ajatus siitä, että miehiä pitäisi miellyttää, mutta tämä on valitettava tosiasia. Miehet tulevat tanssipaikoille pitämään hauskaa ja mitä hauskempaa heillä on sitä useammin he tulevat. Siksi uskon, että naisten tanssiinpääsyä voidaan ainoastaan heikentää naisten etuoikeuksia lisäämällä koska parhaimmillaankin miesten odotettavissa oleva määrä pysyy samana ja se saatta jopa laskea, koska suurin osa miehistä tykkää enemmän siitä että he hakevat itse. Jos näin ei olisi niin meillähän olisi pelkkiä naistentansseja.

Enkä ymmärrä tätäkään "Jokaista ujoa hakemisesta ilahtuvaa miestä kohti on ainakin yksi toinen joka mieluummin hakee itse.". En ole ujo, mutta silti ilahdun hakemisestani.

No, tuo oli kärjistys eikä välttämättä kirjaimellinen totuus. 73% tilastoista vedetään hatusta. Tottakai on miehiä jotka ilahtuvat vaikka miesten vuorolla tapahtuvasta hausta ja he eivät välttämättä ole ujoja. Saatan itsekin ilahtua ja lähteä tanssimaan, mutta saatan myös antaa pakitkin ja olen antanutkin vaikka en sitä naisten haulla tee.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu