TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kärppänaiset Riemuliiterissä (Avanaq 2006-03-12 20:01)

Kärppänaiset Riemuliiterissä

Avanaq
2006-03-12 20:01

Hieman pelonsekaisin tunnelmin odotin Roseletin keikkaa lauantaina Äkäslompolon Riemussa. Syystalvella nähtynä ja kuultuna bändi ei ollut aivan täysin vakuuttanut, ja pelkäsin myös vaihtopäivän rokottavan tanssiväen määrää liikaa. Alkuillasta lattialla olikin melkoisen reilusti tilaa, eikä viimeisiä valssejakaan tarvinnut tungoksessa tanssia, mutta ihan nokko tanssitettavia riitti.

Roselet oli kuitenkin petrannut otetaan sitten edellisnäkemän. Erityisesti perinteisempi tanssilajipuoli toimi mallikkaasti, ja myös harmonikkamestarin ja kakkoslaulajan laulupuoli kuulosti edelliskertaa paremmalta. Valitettavasti yhtyeen ohjelmistosta puuttuivat edelleen svengaavat jivet, fuskut ja bugit lähes kokonaan rokista nyt puhumattamakaan. Tuon puutteen olisi toki voinut paikata taukomusiikilla, mutta sekin pysyi valittettavan pliisulla linjalla.

Mutta kaikesta (ja osin turhan liukkaasta lattiasta) huolimatta positiivinen tuttavuus. Ja tulipahan yksi pinssiläinenkin bongattua - kohta on kymmenen täynnä :-)

Viikon aikana tuli nähtyä Helmi ja Stardust (Levillä), Kari Piironen & Jupiter (3 tunnin aikana kuudet suomivalssit :-o ), Saska Helmikallio, Topi Sorsakoski, Vetonaula ja Korsu-orkesteri. Ylivoimaiseksi tanssittajaksi selviytyi viimeksi mainittu sarkavaateorkesteri, joka sai jopa allekirjoittaneen nauttimaan humpan, jenkan ja suomi-valssin tanssimisesta. Tosin ehkä alkuillasta nautittu argentinalainen Tango-punaviini oli heikentänyt arvostelukykyä.

Kirjoittajan avainsanat: Roselet, Riemuliiteri

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu