TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssii tähtien kanssa: Eka osa nähty! (Drago 2006-03-05 21:10)

Tanssii tähtien kanssa: Arvostelu

Stefanus
2006-03-07 13:19

Jos minä harrastaisin jotakin kilpailua, olkoon vaikka kilpatanssia, niin ylepeänä kertoisin harrastavani sitä! Miksi täytyisi kieltää harrastavansa jotakin? Kateus niitä kohtaan, jotka jotakin osaavat, on kai sitten meissä suomalaisissa turhan syvällä.

Kieltämättä jostakin syystä elää sellainen henki, että kilpatanssijoiden ei tulisi lavoilla esittää taitojaan - kysympä vaan, miksi ei, jos tila antaa siihen mahdollisuuden. Vai eikö se ole lavaetiketin noudattamista, jos tanssii eritavalla ja ehkäpä liian hyvin?

Enemmänkin meidän pitäisi olla kannustamassa ihmisiä tanssimaan omalla tavallaan - myös eritavalla kuin valtaosa. Olisihan se aika tylsää, jos jokainen tanssija alkaisivat olla toistensa kaltaisia, mitä tapaan tanssia tulee.

Minusta olisi todella piristys lavoille, jos siellä joku ihan oikeasti näyttäisi taitojaan, eikä panttaisi niitä vain kisoihin. Joskus olen miettinyt, millaista se on jarrutella menoaan sen vuoksi, että kilpatanssikuvioiden näyttäminen lavoilla herättää arvostelua joidenkin taholta? Kertokaa kilpatanssia harrastaneet tai harrastavat. Vai kielletäänkö teitä tekemästä kilpailukuvioita lavoilla?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu