TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssii tähtien kanssa: Eka osa nähty! (Drago 2006-03-05 21:10)

Tanssii tähtien kanssa: Eka osa nähty!

Angelle
2006-03-06 10:11

Gilbert 2006-03-06 9:39:
---Toisaalta välillä inhottaa tanssijoille kohdistettu kritiikki, koska ainakin minun mielestäni kaikkien tanssi näytti hyvältä.---

Kyllähän se niin on, että itsetunto täytyy olla kohdallaan kun tuohon leikkiin lähtee. Julkimoilla sen on jo oltava vahvoilla.

Mitä kilpailijoiden tanssiin tulee, olivat ennen kaikkea tanssiasennot todella jännittyneitä. Ylävartalot eivät vielä olleet varsinkaan hitaan valssiin tapaan lajityypillisesti mukana. Joku nainen "käänteli päätään" (ne viehkeän hitaat taivutukset) kovin epävarman jäykästi. Kaiken kaikkiaan: ei mitään tosielämän treenietenemisestä poikkeavaa. Tanssiminen, lavallakin, on ennen kaikkea kehonhallintaa ja koordinaatiota, eli kovaa työtä. Mitä paremmin eri osa-alueita hallitset, sitä paremmalta tanssi näyttää, sitä vapaammin tanssit ja sitä kivempaa tanssiminen on.

Mielestäni ohjelman formaatissa olisi ollut parantamisen varaa. En esimerkiksi jaksa uskoa että kovin moni oikeasti innostui kilpatanssista ohjelmassa soitetun musiikin kautta - niin livenä kuin soitto tulikin. Kappaleet kuulostivat minusta varsin latteilta eikä esim. Moulin Rouge -leffasta napatun kappaleen sovitukseen oltu saatu mitenkään cha challe tyypillistä luonnetta.

Kirjoittajan avainsanat: Tanssii tähtien kanssa, MTV3

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu