TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssii tähtien kanssa: Eka osa nähty! (Drago 2006-03-05 21:10)

Tanssii tähtien kanssa: Eka osa nähty!

Jora
2006-03-06 0:23

Ensimmäisenä vaikutelmana ohjelma oli hyvin pelkistetytty verratuna niihin (tai yhteen seuraamaani) ulkolaisiin. Tuomareita on vähän, eikä kommentteja paljoa sallita. Pisteistä aika pitkälti samaa mieltä, paitsi yksi cha cha cha, josta joku yllättävän korkeakin pistemäärä. Taso ehkä heikompi kuin ulkolaisessa, tosin kyseistä en aivan alusta ole seurannut, muutama lisäviikko voi tehdä ihmeitä.

Erityisesti naistanssijoiden asennossa (valssi) oli selvää korjaamista havaittavissa ja vartalokontaktin säilymisessä ongelmia. Sanomatta selvää, että itsellä puutteet olisivat pahempia.

Juontajat ja tuomarit varmaankin kelvollisia, paitsi se kauhea robottiääni tuomareilta pisteitä pyytämässä (muistelen kuulleen ko. äänen jossain muussakin ohjelmassa).

Epäreilua, kun pudotuspeli alkaa välittömästi, eikä esim. 10 lajin jälkeen. Saa nähdä käsitelläänkö täällä putoavat illan sankareina vai hylkiöinä.

Kyllä näistä lavoillekin jotain oppia on kaivettavissa. Vähän myöhemmin, kun harjoitus alkaa tuottaa tulosta, ainakin lajinomaisen liikkumisen, askeltekniikan, vartalonkäytön ja asennonkin osalta. Koreografiasta ei lavoille paljoa iloa ole.

Vielä lisäys siitä näyttelijänaisesta. Jos muistan oikein lavalleastuminen ja aloitus oli hämmentävä. Oliko varmasti mies joka saattoi parin lavalle, aloituksessa naisella tuima ilme, ja kumpi "kutsui" parinsa luokseen ennen yhteisiä askelia? Loppunäytelmä sujui sitten kuin ammattilaisilta kuuluukin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu