TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Hymy kasvoillani (Angelle 2006-03-05 12:26)

Hymy kasvoillani

Angelle
2006-03-05 12:26

Lähtiessäni Ruusulinnaan lauantaina 4.3.06 oli takanani kuukauden lavatauko sekä perjantai-illan ja lauantaipäivän yhteensä kahdeksan tunnin tanssioppi (rumba, tango ja jive) à la Aaltoset. Kysyinkin itseltäni: Mitenkähän ikuna näillä jaloilla jaksaa? Tahto voitti ja tieto siitä, että paikalla olisi taitavia tanssijoita - myös kurssilaisia.

Lupeissa oli Finlanders-ilta - minun kohdallani sitten tammikuun 2005. Niin ammattitaitoisesti kuin he varmasti tanssipopon alla toimivaa musiikkia soittavatkin, olen sitten syys - talvikauden 04 - 05 vältellyt käymästä heidän keikoillaan. Ihan vaan parkettiruuhkan ja vakiintuneen ohjelmiston vuoksi.

Ilta oli mukava positiivinen yllätys suorassa suhteessa vain varovaisiin odotuksiini. Riemuradio-orkesteri täydensi kivasti Finkkujen ohjelmistoa. Illan musiikkianti tarjosi myös pienen kivan ripauksen nostalgiaa (vaan kun muistaisi minkä kappaleen muodossa...).

Mitä ruuhkaan tulee, odotin sen olevan vieläkin kovempi. Singer-askeleella ja kompaktein käsiottein pystyi vielä suht' kivasti fuskaamaan ja jivettämään eli törmäilyt jäivät kyllä sylitanssimenon pariin. Kaikkiin kuulemiini puheisiin nähden koin, että paikalla oli kuitenkin varsin monentasoisia osaajia. Skaala tuli taas kerran myös koettua. Lähetän tämänkertaiset tanssittajakiitokseni kahdelle miellyttävälle pinssiherralle: vielä me tangoakin tanssimme, odottakaahan vaan ;) Sain lisäksi tanssia cha cha'ta syliotteessa viejän taidokkaasti tulkiten, sekä sambaa. Sambasta antaisin kyseiselle taitavalle herralle tanssitaitoluottamuksen papukaijamerkin. Mikä nautinto oli liikkuen tanssia täydellä lattialla lainkaan törmäilemättä *huokaa autuutta säteillen*

Lieneekö enne vai pelkkä illan muistikuva kun hyräilin aamulla herättyäni Riemuradion eilen esittämää Tangokavaljeeri-kappaletta...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu