TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kaisaniemi 28.2 - Martti Metsäkedon orkesteri (Suvikumpu 2006-03-01 12:07)

Kaisaniemi 28.2 - Martti Metsäkedon orkesteri

Suvikumpu
2006-03-01 12:07

Ravintola Kaisaniemessä oli eilen tarjolla Martti Metsäkedon musiikkia.
Lähdin kuuntelemaan hyvää musiikkia ilman kavaljeeria ja olin varautunut "fanittamaan" ja istuskelemaan muutaman tunnin musiikista nauttien.
Eteisessä törmäsin kuumeisesti kenkiään vaihtavaan ystävättäreeni. "Pitää vaihtaa kengät, kun laittoivat liukastetta ja pohjat meni ihan tukkoon". Apua, miten pärjään haljasnahkaisillani!!?

Salin puolelle päästyäni en päässyt istumaan kuin hetkittäin. Herrat tanssintaitajat olivat runsaslukuisena paikalla ja tarjosivat meille daameille tanssinautintoa kukkuramitoin.
Oli ilo huomata, että hyvää tanssimusiikkia osataan arvostaa ja että näin työviikollakin riitti yleisöä.
Alun säikähdyksestä huolimatta totesin kenkieni toimivan omaan makuuni aivan hyvin. Liukkaus tuntui vain vaihdoissa kokolattiamatolla, tanssilattialla ei ollut lainkaan ongelmia. Ja olinhan luotettavien taitajien vietävänä.

Ilta oli kannaltani kepeää tanssi-ilottelua, ns. fiilistelyt jäivät toiseen kertaan. Näin korkeatasoinen musiikki yllytti selvästi kavaljeerit pistämään parastaan ja uskaltautumaan ohjauksessaan daamin taitorajoille. Vähän väliä tajusin seuraavani askelikkoja, joista en ole osannut uneksiakkaan. Valitettavasti rekisteröintini-nauhoitukseni ei toiminut ja askelikot jäivät vain vahvasti tunnetasolle, toistamaan tai harjoittelemaan en niitä pysty.
Väkeä oli ilmeisen sopivasti lattian kokoon nähden. Ei mennyt tuuppimiseksi, mutta herrat saivat pistää parastaan etsiessään suotuisia tanssilinjoja.
Kun kolmen tunnin tanssiputken jälkeen osa pöytäseurueestani alkoi tehdä lähtöä oli minunkin hyvä aikan poistua yhtä matkaa. Kaisaniemen puistikon läpi/ohi kun ei iltapimeällä yksinään viitsi lähteä.

Onpa ihanaa olla tanssidaami, kiitoksia teille upeat kavaljeerit!

Kirjoittajan avainsanat: Metsäketo, Kaisaniemi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu