TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pappa pilettää. (VeeKoo 2006-02-25 11:41)

Pappa pilettää.

VeeKoo
2006-02-25 11:41

En saanut tilaisuutta kynsien viilailuun väkiluvultaan Suomen kuudenneksi suurimman kaupungin ykköstanssiravintolassa kun tähtenä oli kestosuosikki, harvoin tarjolla ollut Eija Kantola.

Illan mittaan tuli vakiinnutettua ja solmittua useita tanssituttavuuksia. Vaikka saavuin kymmeneltä en menettänyt mitään Perinteisten tanssien määrä oli sangen runsas. Saman illan aikana kultiin varmasti viisi tangoa ja vain 4 lattaria. Latinalaistansseihin poiki sattuma oikein hyvän kumppanin, lisäksi jouduin pariin otteeseen viemään putkeen jopa triplaan asti, mikä on uusi kokemus.

Hakkailua, johon olen tottunut, tuli osaksi.No, tietysti se imartelee ja kuuluu asiaan. Tapanani ei ole juuri sukeltaa lakanoihin.

Vein kolmea venäläistä naista jotka olivat lomamatkalla Pietarista. Heidän sanoessa itänaapurissa ei osata näitä tanssilajeja. Kyselin että mitä sitten menette muta en saanut kunollista vastausta. Kaikki osasivat kävellä ja tulivat pienestä onnellisiksi ohimot jomottaen.

Auraviihde lupasi esiintyjäposterin seinältä ja vaikka hammasharjaviiksisen poken kanssa tuli käsirysy, selvisin siitä nopealla oikealla entiseen tapaan. Eija Kantola kirjoitti fanikortin -Onnea 14.3. johdosta - ja hän totesi itse täyttävänsä 6.3. sen 40 ? Näin Kalat tunnistivat toisensa, EK täyttää selvästi Kalan tunnusmerkit; egohörhö, taiteellinen ja tunteellinen.

Viimesellä dösällä himaan kello 2.10.Se oli täynnä isobritannialaisia opiskelijoita joiden joukkoon sulauduin kuin vanha tekijä.

Vetoan teatterikiireisiini Dostojevskin premiäärin suhteen ja pahoittelen Lahden Pesäkallion nuorten naisten puolesta diskoteekkivalintaani tänä iltana.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu