TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssia ja teatteria. (VeeKoo 2006-02-23 11:29)

Tanssia ja teatteria.

VeeKoo
2006-02-23 11:29

40-vuotiapäivien vietto on alkanut kansainväliseen tyyliin jo pari viikkoa ennen h-hetkeä. Teillä on mahdollisuus tirkistellä tyhjäntoimittajan elämää.

Olin etulinjassa Lahden kaupunginteatterin kantaesityksessä Karkurit. Varmaa Heiskasta jooskin hiukan pateettista Kiveä, oli vaikeuksia pysyä kärryillä. Uulalta jälleen vakuuttava esitys. Myös julkiskermana olimme paikalla, takavasemmalla istui kaupunginjohtaja ja vieressäni tuore naisystäväni, jonka tein onnelliseksi viemällä teatteriesitykseen. Väliajalla sai cocktailpiirakoita särpimiksi. A pro pos, Kouvolan teatteri tarjoaa myös tanssipaketteja...

Jatkoin iltaa läheisessä heteroystävällisessä kulttuuriravintolassa Grand jossa esiintyi takuutyyliin Kari Hirvonen. Muutama Tuuloksen Kapakanmäen tanssituttu pelasti illan,muuten meni curlingia pälyillessä. Lattiatilaa oli runsaasti ja silloin Kauppis on parhaimmillaan sillä kivi on hyvä alusta.

Tänään pileitä jatketaan Riihimäen teatterissa demarikerman kanssa, lisäksi jaan nimikirjoituksia vekseleihin Jokimaan raviradalla ja illan päättää Souvareiden ryydittämä naistentanssihelvetti lahtelaisessa kansalaismuseossa.

Gut pai.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu