TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kun lusikalla pyysi ja kauhalla sai (Suvikumpu 2006-01-29 9:55)

Kun lusikalla pyysi ja kauhalla sai

Suvikumpu
2006-01-29 9:55

Herrojen hemmoteltavana Tanhuhovissa (makeaa mahan täydeltä)

Koska migreeni ei iskenytkään, lähdin vain tanssimaan. Tietysti 'lähilavalleni' Tanhuhoviin, perille saakka valaistua moottoritietä pitkin. En edes ottanut selvää orkestereista.
Joskus kun saapuu tanssipaikalle musiikin jo soidessa, jotuu narikassa höristelemään korviaan toden teolla: mitähän tuolla salissa oikein soitetaan? Jumputus kuuluu ja joku tuntuu vetävän karaokea sydämensä kyllyydestä, muta selvyyttä musiikkilajista ei vaan tule. Eilen tuo ilmiö puuttui. Narikan puolelle kantautui musiikki vaimennettuna, mutta houkuttelevana ja lupauksia täynnä, se todella veti puoleensa.

Lattialla sain kuulla orkesterin olevan Taikakuu. Heistä olen jo tällä foorumilla lukenut positiivisia kommentteja, liityn kuoroon.
Toinen orkesteri oli Köpi Koski&Projekti.
Monasti kahden orkesterin illoissa toisen paremmuus tai heikkous korostuu, eilen näin ei mielestäni käynyt. Nautin molemmista kokoonpanoista. Ohjelmistot ilmeisesti täydensivät toisiaan, mitä minä en nauttimiseltani kuitenkaan tayspäisesti kyennyt seuraamaan ja analysoimaan.

Herroja ja daameja oli eilen lähes tasaparit. Moinen yhdistettynä vuorotuntihakuun takaa tanssin iloa kaikille jo normaali-iltanakin.
Eilen kuitenkin tuntui siltä, että paikalla oli erityisen osaava kavaljeerikaarti. Pääsi keskittymään ja nauttimaan viennin seuraamisesta. Ensimmäistäkään kävelykierrosta en joutunut suorittamaan.

Koska tanssinautintoa oli näin runsaasti tarjolla, pääsin lähtemään kotiin jo heti puolen yön jälkeen. Ei tarvinnut jäädä roikkumaan ja odottamaan ja toivomaan, josko tälle illalle löytyisi edes pieni murunen tanssinautintoa.

Tämä oli sevästi niitä ihania yllätyspalkintoiltoja, jolloin lusikalla pyysi ja kauhalla sai! Lämmin kiitos kaikille osallisille

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu