TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järjestäjiltä odottaisi parempaa informaatioa (Ami 2006-01-26 16:45)

Järjestäjiltä odottaisi parempaa informaatioa

Ami
2006-01-26 16:45

Toivoisin, että tanssien järjestäjät ilmoittaisivat tanssi.net:ssä myös lippujen hinnan, eikä vain lehdessä. Ruusulinna tekee tässä hyvän poikkeuksen.
Usein harkitsee jo viikkoa aikaisemmin, mihin lähtisi tanssimaan. Yksi määräävä valintaperuste on myös hinta. Useinkaan ei ole käytettävissä lehteä, missä lippujen hinta on ilmoitettu. Kun on varannut mukaan vain sen verran fyrkkaa kuin aikaisemminkin, tällöin huomaakin, että täytyykin luopua kahvilan antimista.

Toisena toiveenani olisi, että tanssipaikat ilmoittaisivat oikein tanssitilansa. Tästä mielestäni on räikeä virhe, Tanhuhovin ilmoitus, jopa omilla nettisivuillaan, 2000-neliömetristä.
Viimeksimainitun toivoisi myös parantavan tienviittojaan, joita ei tahdo pimeässä huomata, koska valaistus on heikko ko.kohdassa. Kun vielä sattuu kova lumipyry, ajaa vanhakin sen ohi.

Ilahduttavasti ovat useimmat jäjestäjät ottaneet käytöön tanssietiketissäkin mainitun tanssien kestoajan ilmoituksen, siten että antava sen ajan, jolloin musiikki loppuu. Esim. klo 20:00-01:40.
Mikäli ilmoitetaan vain tunnit, esim. klo 20-02, tanssit voivat päättyä edelleen ½-tuntia aikaisemmin, siis jo klo 01:30.

Kirjoittajan avainsanat: tanssipaikka

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu