TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pakkaastanssit Tanssikrouvissa (OmiA 2006-01-22 13:47)

Pakkaastanssit Tanssikrouvissa

OmiA
2006-01-22 13:47

En tiärä onko se orkesterin aikaansaannosta, mutta lähes samanlaasta keliä oli vuosi sitten Tanssikrouvissa kun nyt perjantai tansseissa. Kun on ollut näitä leutoja säitä pitkähänsä, niin porukka taivasteloo tälläästä pakkaasmäärää, vaikka tämähän on vain normaalia talavikeliä, siihen pitää vain osata pukeutua asianmukaasesti.

Ilimeesesti paikalla oli vain ne torelliset tanssihullut tai eresvastuuttomat tanssahtelijatjokka säitä uhmaten olivat lähteneet paikalle, hyvä niin sillä kerrankin oli sopivasti tanssitilaa ja pääsi nauttimaan tanssimisesta js orkesterin soitoosta, ja täytyy tunnustaa että laatu korvas määrän.

Orkesteri Tulipunaruusut soitteli kyllä hyvää tanssimusiikkia ja erittäin onnistuneilla säädöillä, sai jättää korvalaput narikkahan, ilimeesesti vain torella ammattimaiset osaavat pistää sääröt oikeisiin mittasuhteisiin tanssijoita ajatellen.

Pitkän aikaa oon luullu, että nykyään vain Tomi Markkola osaa soittaa torella tanssittavat polokat, mutta kyllä Tulipunaruusujen polokkia oli turha arvostella, niin jalakahan sopivaa musiikkia ja mainiolla nopeudella, kiitos pojat.

Jotkut tanssipaikat mainostaa monipuolisuustakuuta, kyllä perjantain tanssi-ilta vastas täyrellisesti ne kriteerit, orkesteri oli kyllä ottanu kaikki tanssisuunnat huamiohon.

Perjantaina oli kyllä hyvä tanssi-ilta, tanssitaitoosta porukkaa, erinomaasta musiikkia, miellyttävät järjestäjät eli mitä muuta sitä voisi illalta kaivatakkaan ...... no se ajomatka vois olla lyhempikin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu