TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kaisaniemen tiistaiset tanssi-illat (Lutukolli 2006-01-18 12:27)

Kaisaniemen tiistaiset tanssi-illat

Lutukolli
2006-01-18 12:27

Wanhan Kellarin naistentanssien sumputtamaa tanssilahtia piti vältää jä lähdimme tarkastamaan vieläkö Kaisaniemessä jatkuu tänä vuonna viikottaiset tiistai-illan tansiit. Muistissa oli vielä jotkut viime vuoden kevät- ja syyskausien Juhani Rautiasen sekä Jet Line-orkisterin tarjoamat mukavat tansituokiot. Ylättävästi eilen 17.1 esiintyjänä näyttikin olevan Markku Aro ja Diesel.

Nyt keväällä on Kaisaniemi ilmeiseti lähtenyt kokeilemaan houkuttelisiko nimekkäämmät esiintyjät tiistain arkisena tanssi-iltana enemmän paikalle tanssijoita. Myös tammi-ja helmikuun esiintyjien lista on saatu esille nettiin ravintolan webbisivulle. Ravintolan miljööhän on mitä parhain, vaikka suojellut rakennelmat eivät salline parempaa ilmanvaihtoa.

Orkisteri Diesel ja Markku Aro solistina omilla seteillään esittivät soitantaa ja laulua amattitaidolla ja ainakin minun mieleeni kappalevalinnat olivat sopivat. Jotkut valssit olisi tietenkin voinut korvata joillain orkisterin hyvin tulkisevilla swingahtavilla kappaleilla, mutta muuten heidän ohjelmistossa oli sopivasti hitaita ja nopeita tanssikappaleita.

Kokonaiskemuksena olivat meidän mielestämme tanssit oikein onnistuneet, kun tilaakin oli koko ajan vaikka minkäänlaiseen fiilistelyyn ja revittelyyn, mihin hyvin soitettu musiikki innostikin. Ravintolan kannalta pienehkö väkimäärä oli varmaankin pettymys. Orkisteri ja solisti jaksoivat kuitenkin viedä osuutensa hyvin läpi. Lämpimät kiitokset heille mukavasta tanssi-illasta, kuten myös ravintolalle, kun jaksatte yrittää tajota meille hesalaisille toisenkin vaihtoehdon elävän musiikin tahdissa tanssimiseen.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu