TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikä tekee tanssista unelmaa? (Nanna 2006-01-14 16:18)

Mikä tekee tanssista unelmaa?

Nanna
2006-01-14 16:18

Tämä kirjoitus viittaa aiheisiin kommentoivista miehistä sekä iskemisyrityksistä tai elekielen niiksi tulkitsemisesta yms.

Miksi niin helposti näyttää, että tanssilattialla tapahtuu muutakin, kuin tanssia tai vihjaillaan jotakin? Tällä asialla ei loppujen lopuksi ole mitään tekemistä muun, kuin tanssin kanssa, vaikka siitä on helppo kehittää eteenpäin ellei molemmille ole rajat selkeät. Tanssia enemmän harrastaville yleensä on. He tietysti myös kokevat tämän tanssin suurimman nautinnon useammin.

Mistä nainen tanssissa eniten nauttii?

Itse koen tanssin suurimman nautinnon, transsia lähenevän unen omaisen tilan vain hyvin harvojen miesten kanssa. Tuossa tilassa nainen on mhh... Mikähän olisi oikea sana kuvaamaan... Herkimmillään? Hyvin luottavainen, avoin ja ikään kuin antautunut miehen vientiin. Täysin rentoutunut.

Mitä tähän tilaan pääsemiseen tarvitaan? Luottamusta. Ja keskittymistä. Tuossa hetkessä ja tunnelmassa pysyminen on hyvin herkkää, yksikin törmäys tai puhuminen ja se katoaa. Mieheen pitää voida luottaa täysin. Siihen, että minun ei tarvitse huolehtia tekeekö hän vaikeita kuvioita tai painonvaihtoja tms tai onko törmäysvaara. Myös liian vaikeasti seurattavat kuviot ja äkkinäiset liikkeet katkasevat unen. Itse pääsen tuohon tilaan vain vartalokontaktissa tai tanssiessa lindyä ja vain hitaassa musiikissa. Jos mies teettä äkkinäisen kuvion ja liikkeen pehmeä jatkumo katkeaa tai irrottaa vartalokontaktin vaikkapa jonkun kuvion takia, on tuo nautinto tipotiessään.

Tarvitseeko miehen olla huipputason tanssija? Ei. Kuten mainitsin, liian haastavat kuviot yms kadottavat tunteen. Miehen luontaisen rytmin ja kehon liikkeen täytyy olla lähellä omaani, jotta voin helposti seurata miestä ja tanssista tulee yhtenäistä. Miehen täytyy myös osata viedä pehmeästi ja ennakoida tilanteita, jotta yllättäviä liikkeitä ja vientejä ei tule. Tilassa pysyminen vaatii myös mieheltä tilannetajua, jotta hän tajuaa esim. pitää suunsa kiinni. Ylipäätään mieheltä vaaditaan ymmärrystä ja halua nauttia tanssista ja siitä yhtenäisyyden tunteesta eikä niinkään suorituskeskeistä ajattalua, jotta tanssista tulisi jotenkin muka hienoa ja taitavaa.

Suosittujen tanssittajien/ylipäätään miesten salaisuus? Kyllä, tämä. Naisten keskuudessa suosittujen tanssijamiesten ei tarvitse osata teknisesti vääntää joka lajia oikein. Hän on tanssiteknillisesti (ViSE, MusTu, painopiste) kohtalainen tanssija ja osaa tämän homman. Huomaan usein tansseissa, että saman miehen "käsittelyssä" lähes jokainen nainen nauttii yhtä autuaallisesti. Vaikka sitten tanssittaisi boogeja tai cha chata foksina. Nämä miehet osaavat käsitellä naisia: He saavat naisen rentoutumaan ja nauttimaan naiseudestaan. Jos nainen jännittää tai yrittää suorittaa, hän osaa lohduttaa: "Rentoudu, luota muhun, sä tanssit ihanasti..." Tms. Ja yksi ainoa lempeä lause pelastaa naisen koko illan. Tai viikon. Samasta syystä nämä miehet taitavat olla haluttua riistaa myös sinkkumiesmarkkinoilla. Jos mies osaa käsitellä naista tanssiessa ja hänen kanssaan löytää yhteisen rytmin, jolloin tulee uskomaton yhtenäisyyden tunne, mies osaa tehdä saman muuallakin. Mies osaa nauttia ja antaa naiselle suurenmoisen nautinnon tunteen. Hänen kanssaan on uskomattoman hyvä olla. Yksinkertaisesti. Tälle miehelle on helppo antaa kaikkensa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu