TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vuoden 2005 päätös Alavieskassa (Lionikki 2006-01-04 18:28)

Vuoden 2005 päätös Alavieskassa

Lionikki
2006-01-04 18:28

Alavieskan Viri ja Pohojanmaan poikamiehet. Siinä illan suunnitelma. Päivä alkoi tosin ensin hirvenhaukkukokeiden yt:n puhuttelulla ja sitten.. no sitten piti käydä kotonakin välissä, koska maha tuntui menneen totaalisen sekaisin. Vaeltajan keittokirjan vinkki kotiin säästettävien jöötien aikaansaamiseksi (uunikuivatut banaanit) olisivat tehneet terää! No toisaalta olo keveni iltaa kohden kiitettävästi aina heti kun laittoi hieman syöttivettä vatsalaukkuun kahvin tai muun nesteen muodossa.

Päivä oli kokeiden osalta pulkassa alkuillasta mutta Virille pääsin vasta lähempänä kymmentä. Pohojanmaan poikamiesten musiikki oli erilaista kuin viimeksi kesällä Merisärkällä kuultuna. Välillä peräkkäisten parien valinta hieman ihmetytti (esim. "lattarisetillä"). Poikamiehet olivat nyt liikkeellä ilman säestettäväänsä (Johanna Piipponen). Hyvinhän bändi pärjää tosin ilmankin, sillä mahtavat äänet lähtevät nuoresta miehestä (Jarkko Savola) ja solistina hän tulkitsee tosissaan.. kitaran soitto saa välillä jäädä ja silmät kiinni vedetään menemään.

Virin lattia oli ihan hyvä lukuun ottamatta muutamaa yksittäistä paikkaa, joissa liukkaan ja töksähtävän pinnan muutos tapahtui hyvin lyhyellä matkaa (Hanin kommentti: sen voi kiertää..). Väkeä paikalla oli juuri sopivasti eli lattia oli täynnä mutta mitään yletöntä tungosta ei ollut. Yhden kerran tosin erehdyin oikein kunnolla vapaan tilan haltuunotossa sillä ammattimaisin ottein tuli toinen puskista tangoilla ja törmäys oli täydellinen.. itsekkäästi ajatellen voin todeta, että onneksi minun selkäni ei ollut se valmiiksi kipeä!

Kahvion hinnoissa yllätys.. kahvi eurolla ja vichypullo puolet siitä. Piti oikein tarkistaa kun epäilin, että jätti maksun juomasta perimättä.. Uutena bongauksena pitkään samoilla seuduilla pyörinyt Vinttikaivo!

Bändi lopetti soiton varttia vaille yksi ilman viimeisiä valsseja ja levyt jatkoivat.. siinä vaiheessa lähdettiin pois.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu