TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
SON:ia Martti Metsäkedon orkesterilla (Salsapoju 2006-01-01 22:44)

Martti Metsäkedon orkesteri Kerholassa

Foksahti
2006-01-02 19:17

Jälleen tanssiretkellä Kerholassa, jossa soitti minulle vieras yhtye Martti Metsäkedon orkesteri. Orkesteri olikin erittäin miellyttävä yllätys. Paljon tunnelmallista musiikkia, valssejakin useampia. Kerholan akustiikan epämääräisyyttä orkesteri käytti yllätyksellisesti soittelemalla "torvea" tanssikansan seassa, mikä antoi mukavan lisän.

Paikalla oli aikaisempiin vierailuihini verrattuna väkeä jonkin verran vähemmän, varsinkin alkuun oli paljon tilaa. Tanssimatta jäivät ekat valssit jotka olivat alkaneet kun tulin sisälle, myös polkat ja masurkat jäi vieläkin kokematta johtunee varmaan epävarmuudesta omasta rytmitajusta. Naistenhauilla huomasin, että paikalla olikin paljon ns. tanssituttuja joiden kanssa sai nautiskella. Viimekertainen N...kin oli paikalla! Ns. vieraita daameja tuli haettua useita. Melkein kaikki heistä olivat tulleet vartavasten orkesterin takia, enkä enää ihmettele miksi. Olikohan joukossa lomalainen?

Kerrankin oli tilaa tanssia foxia sen enempiä pujotteluja. Myös hidastakin pystyi menemään ilman että kukaan olisi ollut edes lähellä jyrätä päälle. Illan vietävät seurasivat niin hyvin että tunsin taitotasoni olevan mahdollisesti päivityksen tarpeessa.

Lieneekö orkesterin syy vai mikä mutta todella hyviä vietäviä oli kaikki tyyni! Oli pakko jäätyä niille viimeisille asti. Kiitos taas kerran mahtaville Daameille miellyttävästä illasta!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu