TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanhuhovi ja Puistokulma (Suvikumpu 2005-12-12 10:23)

Tanhuhovi ja Puistokulma

Suvikumpu
2005-12-12 10:23

Hyvä tanssiviikonloppu takana ja seuraavakin jo näköpiirissä!
Lähdin lauantaina Lohjalle Tanhuhoviin - Yölinnusta huolimatta. Viihdyin, eikä tuo Yölintukaan niin paha ollut kuin muistin, aloittikin vasta 21:30. Juontojen mukaan kapellimestari Sointu oli komentanut ohjelmiston periteisiin painottuvaksi, ehkä tuo pelasti.

Illan aloitti kuitenkin tuplasetillä ansiokkaasti Jokerit company, yhden tanssittajani mukaan Turusta. En olekaan aiemmin kuullut tanssiorkesteria, jolla on solistina sähköviulu, kokonaisuus soi tosi kauniisti ja kappalevalinnatkin tuntuivat hyviltä. Mahdottoman upeita tulisia tangoja ja muuta herkkua.

Muistutukseksi ja kertaukseksi: Tanhuhovissa on aivan mahdottoman hyvä ja suuri lattia.
Tanhuhovissa on toimiva vuorotunti haku.
Tanhuhovissa on kunnon hakurivistö, se ei ole pelkästään pariskuntien tanssipaikka.
Tanhuhovissa mahtuu tanssimaan. Helsingin suunnasta tulevat pääsevät ajamaan koko matkan valaistua tietä.
Ai miten niin tykkään käydä Tanhuhovissa!

Sunnuntaina Vantaalla Puistokulmassa.
Noiser ja Kari Piiroinen tarjosivat monipuolista ja laadukasta tanssimusiikkia. Kiitokset heille näin jälkikäteen. Orkestereita tulee harvemmin kiitettyä heti paikan päällä, tätä harmitteli eräs tanssittajanikin. Herra Karia oli ilo kuunnella, vaikka valittikin äänensä käheyttä.
Joulu on lähellä. Herrat kavaljeeritkin heittäytyivät tosi kilteiksi ja hakivat ohi vakiodaamikuntansa. Minäkin pääsin ainakin neljän uuden herran miellyttävään kyytiin.
Vaikka Puistokulma on leimallisesti iäkkäämmän väen suosiossa voittaa vuosien saatossa hankittu taito taatusti sileämmät posket. Suosittelen kokeilemaan.

Nähdään ensi viikonloppuna Kuntotalolla
Suvikumpu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu