TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusulinnassa la:na 3.12.05 (Angelle 2005-12-05 10:30)

Ruusulinnassa la:na 3.12.05

Angelle
2005-12-05 10:30

Ruusulinnan tanssi-illassa oli tarjolla Pekkaniskan Pojat ja Johanna Piipponen orkestereineen. Tanssijoita oli saapunut paikalle sen verran mukavasti että taitavilla ei tehnyt vielä heikkoakaan, mutta joukkoon mahtui ainakin eräs toisten tanssijoiden jalkojen alle daamiaan tarjoava viejä. Paikalle oli saapunut rohkeasti myös eräs pyörätuolilla liikkuva nainen. Hänen paikanvaihtoaan naistenrivin sisällä sivusta seuranneena veikkaisin tykästyneen Poikien soittoon ;)

Läksin paikalle viikkojen Ruusun-tauon jälkeen ilman suurempia odotuksia, mutta kuinka ollakaan, illasta tuli erittäin onnistunut. Paikalla oli taitajia, joita en ennen ollut tavannutkaan, sekä tuttuja viejiä. Lähes aina kun rivissä seisoi, pääsi lattialle. Eräälle vanhemmalle, hyvin pukeutuvalle herralle em:a ääneen ihmetellessäni piti kyllä-minä-tiedän-miksi-sinä-olet-suosittu -myhäilyn myötä tehdä painokkaasti selväksi olleeni paikalla vain tanssiakseni. Ei tullut hakemaan enää sen jälkeen.

Illan iloihin kuuluivat ainoat tanssitut jenkat (kiitos, H.!:), buggat ja fuskut, mutta ennen kaikkea entisen tanssikurssituttuni tarjoamat tangot - matalalla ja pitkällä askeleella. Kyllä kannatti napata tämä harvoin tanssimaan pääsevä taitaja palautuksesta kiinni.

Illan suruihin kuului se, että klo 20 - 23.50 kuultiin mielestäni vain yhdet hitaat valssit. Lisäksi orkestereiden ohjelmistot yhteensä tuntuivat varsin yksipuolisilta foksin, rockin ja fuskattavien/bugattavien musiikkilajien saadessa voiton ainakin minun laskutavallani ja kuulooni perustuen. Johanna Piipposen laulu oli mukavaa kuultavaa, mutta spiikkeihin ääni ei oikein vielä riittänyt (tai se johtui äänentoistosta). Orkesterinsa tuntui PNP:n rinnalla viihdyttäjä-, ei tanssiorkesterilta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu