TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pesäkalliolla lauantaina 12.11.05 (Angelle 2005-11-13 13:39)

Pesäkalliolla lauantaina 12.11.05

Angelle
2005-11-13 13:39

Lauantaipäivän sateentuhruinen ilme saattoi tuliterän Yariksen pidemmälle neitsytmatkalleen kohti Pesäkalliota klo 18.30 aikaan. Matka sujui yhdessä hujauksessa kuulumisia vaihdellen. Lahden-tourkin selvitettiin toisen lukiessa liikennevaloja ja suunnistusopasteita, toisen pienempiä kadunnimikylttejä. Tulimme Pesäkallion pihaan ruutulippu liehuen ja sisään sopivasti ensimmäiselle valssille.

Ihka ensimmäinen Pesäkallion-kertani ajoittuu vuosiin 1995 - 1996 ja pitkä on aika Kehä III:sen pohjoispuolisistakin tanssikokemuksista (poislukien Riutanharju ja Mäntsälä). Huomasin varsin nopeaan, että lattialla oli pitkään reilusti tilaa tanssia. Sainkin sitten kuulla, että Pesiksen-tanssijat tulevat paikalle pitkin iltaa - vaikka lähtevätkin jo puolilta öin. Paikalla olikin tanssijoita niin Mikkelin kuin Jyväskylänkin suunnilta.

Päätin alunperin lähteä Pesäkalliolle silläkin riskillä etten juurikaan pääsisi tanssimaan. Pesiksellä tutummat tanssittajat kertoivat, että Syke toi paikalle enemmän nuorempaa tanssijaa kuin mitä siellä yleensä käy. Alkuilta menikin muutaman nuoremman viejän viennissä ja naistentunti pitkän tanssitauon myötä arkaillessa. Pari yritystäni kaatuivat hitauteen. Sen sijaan kaiken kiitoksen annan niille vanhemmille miehille, jotka kaikki tulivat ensimmäistä kertaa hakemaan vasta naistentunnin jälkeen. Ilta vain parani loppuaan kohti.

Mistä rakentuu hyvä tanssi-ilta? Hyvän ystävän tarjoamasta kyydistä (kiitos Suvikumpu), mukavasta jutustelusta ja lämpimistä tervehdyksistä (kiitos Julia), etenevistä askelista, selkeästä ja vahvasta viennistä, taivaallisesta musiikista [kiitos Sykkeen pojat; erit. hitaasta valssista nimeltä Hetki(stä) kaunein], uusista tanssituttavuuksista ja Yllätyksistä (bong Sepeteeus ja Humppis). Erityiskiitokset yönmustaan silmälasinkehyksiä myöten pukeutuneelle rumban taitajalle ;)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu