TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Jälleen reportaasi Aurasta (Drago 2005-10-30 11:51)

Jälleen reportaasi Aurasta

Drago
2005-10-30 11:51

Ja minnekäs muualle minä olisin taas lähtenytkään kuin Auraan? Suunnitelmissa elää kovasti myös muualla visiteeraaminen, mutta kun mahdollisuudet ovat rajoittuneet näin talvella, on otettava se mitä saa. Vaihtelu voisi piristää, ehkäpä Mouhijärvelle saisi luunsa jonain iltana laahattua? No, onneksi tämä Auran ilta ei tuottanut pettymystä tälläkään kerralla, eli hyvä kun on tämä yksikin varma tanssipaikka olemassa!

Musiikillisesti ilta oli keskinkertainen.. kävin kyllä ruinaamassa Unelmävävyiltä Cha-Cha-Chaata, Polkkaa ja Hidasta Valssia.. Hitaan Valssin taisivat soittaa, muita eivät. Onneksi Tulinen Sydän sentään soitteli polkat. Cha-Cha-Chaata ei tainnut tulla ainuttakaan paria koko illan aikana.. positiivista kumminkin, että Sambaa ja rumbaa kyllä kuultiin. Sambat jopa pääsin tanssimaan sambana :)

Perunajauhoissa ei oltu säästelty Aurassa tällä kertaa, ainakin minusta lattia oli hienoisesti liiankin liukas, ainakin paikoitellen. Myös kengät ovat sen näköiset, että sitä jauhoa oli riittämiin.. Plankata pitää ennen seuraavia tansseja :)

Ilta kumminkin oli onnistunut.. suurin kiitos kuuluu eräälle kauempaa tulleelle nuorelle miehelle.. hän piti kiitettävästi huolta siitä, etten seinäruusuksi jäänyt. Ja hyvä niin, jostain syystä oli poikkeuksellisen vähän tuttuja liikenteessä.. ko. nuori mies siis pitkälti pelasti iltani! Vieläkin mielessäni liitelen illan viimeisiä valsseja... Jostain syystä usein jätän valssit tanssimatta, koska en niistä niin välitä. Syynä tähän lintsailuun on yleensä tungos. Nyt oli tilaa ja herralla taitoa.. voi miten ihanaa valssi voikaan olla silloin, kun askeleen pituutta ei tarvitse pahemmin rajoittaa! Siinä sitä itsensä prinsessaksi tuntee :)

Myös bongailupuuhiin pääsin, oli kiva nähdä Pilke.. ikävää etten ehtinyt pahemmin juttelemaan.. ehkä sitten joku toinen ilta! Tosin etpä näyttänyt sinäkään seinäruusuilevan pahemmin :D Ja sitten hassu sattumus.. kävipä tuossa tanssin pyörteissä ilmi, että yksi tuttu herra myös lueskelee tanssinettiä, onpa kirjoittanutkin välillä. Nytpä sitten tiedän kuka on Kakara! :)

Kiitos kaikille minua tanssittaneille herroille jälleen kerran.. hauskaa oli ja nähdään taas tansseissa!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu