TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Musiikin ja tanssilajien sekoittaminen (Stefanus 2005-10-26 14:47)

Musiikin ja tanssilajien sekoittaminen

Piikkinen
2005-10-26 15:50

Joskus tulee vaihdettua tanssilajia kesken biisinkin. Yleensä miehen aloitteesta ;-).

Tai tarvittaessa naisen aloitteesta :) Viimeksi lauantaina Satulinnassa tuntui siltä että samba-kappaleisiin, jotka soivat ihan loppuillasta, sopi todella hyvin lindy. Kavaljeeri vei ensin foksina ja kokeili sitten sambaa. Itselläni jalat alkoivat mennä omia menojaan lindyn suuntaan. Sain viejäni houkuteltua kokeilemaan lindyä. Sanoi ensin, että tuntuu oudolta mutta toimivalta. Ja oli super kivaa.

Ja missäs esim. hip hop lindyä voisi harjoitella paremmin kuin tansseissa jenkkamusiikin tahtiin?? :D

Mutta kaikkea ei tosin tarvitse sekoittaa. Esim. kokemus siitä että bändi soittaa cha-chata ja viejä vie fuskua...ei niin kivaa (koska oma kroppa sano että pitäis tanssia cha chata) mutta en kehdannut sanoa siitä, koska vaikutti siltä, että viejä oli juuri oppinut tanssimaan fuskua eikä tiennyt cha chasta mitään, tuskin edes erotti sitä.

Buggasta on tosiaan keskusteltu paljon ja itse en tykkää tanssia "oikeata" buggia humppaan. Se tuntuu kankealta ja hankalalta. Humppa humppana (miel. kävelyhumppana, kiitos ;) ja bugg johonkin muuhun. Pidän molemmista tosi paljon. Illan kruunaa monesti hyvät buggat tai humpat tai...

On virkistävää välillä kokeilla eri juttuja eri musiikkeihin. Riippuu musiikista, fiiliksestä ja viejästä, kuinka paljon irtoaa.

Kirjoittajan avainsanat: sekoittaminen, tanssilajit

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu