TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Luksusta kerrakseen... (Marianne 2005-10-23 13:49)

Luksusta kerrakseen...

Marianne
2005-10-23 13:49

tulipan korkattua Latosaarikin tälle syksylle.. ollaan yritetty välttää ko. paikkaa sen tunnetun tönimisen takia, mutta nyt oli sitten pakko lähteä.. luvassa kun oli herkkua koko rahan edestä... Finkut ja Luxus..

Täytyy sanoa, että ilta oli yksi tämän vuoden parhaimmista .. ainoastaan yksi pari jäi tanssimatta, kun piti välillä käydä juomassa (voi mitä ajanhukkaa :) )Niitä etukäteen pelättyjä tönimisiäkään ei onneksi illan aikana sattunut kohdalle, vaikka sumppukohtia oli useitakin.. satuin törmäämään tanssittajiin, jotka osasivat luovia hyvin muiden lomassa.. parille miehelle tuli sanottua kiitokset oikein ääneenkin..

Pääsinpä harjottelemaan taas buggiakin :) ei se vielä mee ihan nappiin varsinkaan nopeimmilla kappaleilla, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa kun saa vain harjotella.. kiitokset siis viejille.. Ja sainpahan tanssia varsin lennokkaat jenkatkin.. piti kappaleen loputtua oikein tarkistaa ollaanko minä ja maapallo samalla akselilla ennenkuin uskalsin päästää viejästä irti :)

Toivottavasti muualla maassa ei huomata noiden Luxuksen poikien taitoja... (sorry vaan pojat jos satutte lukemaan).. Net on niin hyviä soittamaan eivätkä ole tähän mennessä kertaakaan pettäneet odotuksia, että heidät mielellään pitää täällä Pohjanmaan suunnalla.. meikäläinen melkeinpä odotti Luxusta ennemmän lavalle kuin itse Finkkuja..

Kirjoittajan avainsanat: Luxus, Finkut, Finlanders, Latosaari, Latis

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu