TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ikä, koko ja näkö (Drago 2005-10-17 22:20)

Kriteereistä

Tapani
2005-10-19 11:19

Ei siinä ole mitään pahaa.. vaan minusta siinä on vikaa miehellä korvien välissä jos seuraksi yli 40 vuotiaalle ei kelpaa muut kuin nipin napin kaksikymppiset.

Siitä että miehet pitävät nuorista naisista ei tarvitse pitää, mutta epänormaalia se ei ole. Eikä edes epätavallista.

Ja mitä tulee näiden tyttöjen säälimiseen, niin katsopas joskus sellaisen tytön ilmettä.. Se voi olla valaiseva kokemus.

Ei se valaise minulle mitään mitä en tiedä jo ennestään. Tottakai on vanhempia miehiä joiden kanssa tanssiminen on nuorille naisille kärsimystä. Mutta johtuuko se miesten iästä ja jos johtuu niin onko se kyseisten miesten vika? Jos vanhempi hyvin käyttäytyvä ja hyvin tanssiva mies hakee nuorta naista ja naisen ilme on kärsivä niin tilanne on minusta täysin samanlainen kuin jos hyvin käyttäytyvä ja hyvin tanssiva ylipainoinen nainen hakee miestä ja miehen ilme on kärsivä. Pitäisikö naista tässä tilanteessa paheksua kun hän haki laihaa eikä toista ylipainoista?

Jos taas kyse ei ole iästä vaan käytöksestä niin sitten on ihan turva vetää ikää koko keskusteluun. Se on sama kuin sanoisi että mustalaiset ovat varkaita ja että ylipainoiset naiset ovat raskaita viedä.

Minusta tuntuu pahalta kun näen jonkun toisen joka myös nauttii tanssista sydämestään, joutuvan istumaan penkillä vai sen tähden, ettei hän täytä tämän ulkonäkökeskeisen yhteiskunnan kauneusihanteita. Minusta se on suunnattoman surullista.

Surullista, tottakai. Mutta ei minusta sen surullisempaa kuin jos joku joutuu istumaan siksi ettei osaa tanssia kovin hyvin tai koska ei ole sosiaalisesti lahjakas. Ikävät ihmiset esimerkiksi eivät usein ole ikäviä siksi että he haluaisivat olla. Kaikille ei ole vain niin helppoa olla mukava. Sitä on vaikea ymmärtää niiden joille se on luontevaa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu